Financier jouw wagenpark met behulp van Hedin Automotive of kies voor leasen

Het aanschaffen van meerdere auto’s of bedrijfswagens vergt een grote investering. Wanneer het niet haalbaar of wenselijk is om deze grote investering te doen zijn er twee alternatieven: financieren of leasen. Beide zorgen voor het behoud van financiële ruimte en kennen hun eigen unieke voordelen. We gaan graag in gesprek om te bepalen wat bij jouw situatie past en wat wij voor jou én het bedrijf kunnen betekenen.

Wat is een financiering?

Met een financiering koop je personenauto’s en/of bedrijfswagens op afbetaling. Je bent direct eigenaar van de wagens en ervaart hier fiscale voordelen van. In ruil voor de lening betaal je rente, maar hierdoor houd je wel ruimte over voor andere investeringen.

Je bepaalt zelf de duur van je financieringscontract en hebt invloed op het te betalen maandbedrag door een aanbetaling te doen of voor een slottermijn te kiezen.

Vertel ons jouw wensen en we maken graag een rekenvoorbeeld voor de gekozen auto’s en/of bedrijfswagens of vertel ons jouw beschikbare budget, zodat wij een passend voorstel kunnen doen.

Wat is leasen?

In het geval van leasen ben je geen eigenaar van de auto’s en/of bedrijfswagens, maar betaal je een vast all-in bedrag per maand voor het gebruik hiervan. Het grote voordeel van leasen is dat de kosten voor verzekering, onderhoud en afschrijving bij de prijs zijn in begrepen. Dit maakt de kosten inzichtelijk en heb je weinig tot geen omkijken naar de administratie hiervan.

Het leasen van voertuigen kan in allerlei soorten en maten. Omdat wij 19 verschillende automerken leveren heb je ruime keuze uit merken en modellen en kun je ieder aantal auto’s afnemen. En wist je dat je ook occasions kunt leasen?

Shortlease auto’s of bedrijfswagens als tijdelijke oplossing voor jouw wagenpark

Naast een financiering of leaseconstructie kun je ook kiezen voor shortlease wanneer je te maken hebt met een wisselende mobiliteitsbehoefte en/of tijdelijke arbeidskrachten. Met shortlease profiteer je van de beste oplossing en beschik je binnen 24 uur over nieuwe of jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens. En heb je ze niet meer nodig? Dan lever je ze gewoon in bij de dichtstbijzijnde Hedin Automotive-vestiging.

Benieuwd naar de voordelen van shortlease bij Hedin Automotive? Lees meer op onze informatiepagina of bespreek vrijblijvend met een van onze relatiemanagers wat voor jouw bedrijf een passende oplossing zou zijn.

Een verzameling uit ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen tal van automerken, maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Regel een vakantieauto voor jouw werknemers met een elektrische leaseauto

Leasen jouw werknemers een elektrische auto van de zaak? Dan kan deze EV minder geschikt zijn om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan of te gebruiken voor andere langere ritten als de elektrische auto een beperkte actieradius heeft of de laadinfrastructuur bij het vakantieadres onvoldoende is. Daarom krijg je bij Hedin Automotive de mogelijkheid om werknemers tijdelijk van ander vervoer te voorzien mét een verbrandingsmotor, zonder dat medewerkers dubbele bijtelling betalen.

Benieuwd hoe dit kan en welke mogelijkheden er zijn? We informeren je graag tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze relatiemanagers.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!