Autoverhuur van MABI Mobility als ideale aanvulling op jouw wagenpark

De autoverhuuractiviteiten van Hedin Automotive zijn op 9 januari 2023 van naam veranderd en heten nu MABI Mobility

MABI Mobility heeft een groot wagenpark met verschillende type personenwagens, kleine én grote bedrijfswagens. Onze wagens zijn jong gebruikt en kunnen binnen 24 uur de weg op. Dit maakt MABI Mobility de ideale partner om bij te springen bij een wisselende mobiliteitsbehoefte, zodat jouw bedrijf nooit stil hoeft te staan en jij er het maximale uit kunt halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod en bijbehorende tarieven of neem contact met ons op voor een persoonlijk voorstel op maat.

Altijd mobiel tegen lage kosten
Locaties door heel Nederland
Binnen 24 uur op- of afschalen
Advies en oplossing op maat

Personenauto's huren voor jouw bedrijf?

Bedrijfswagens huren voor jouw bedrijf?

Een verzameling uit ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen tal van automerken, maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Shortlease auto’s of bedrijfswagens als tijdelijke oplossing voor jouw wagenpark

Naast een financiering of leaseconstructie kun je ook kiezen voor shortlease wanneer je te maken hebt met een wisselende mobiliteitsbehoefte en/of tijdelijke arbeidskrachten. Met shortlease profiteer je van de beste oplossing en beschik je binnen 24 uur over nieuwe of jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens. En heb je ze niet meer nodig? Dan lever je ze gewoon in bij de dichtstbijzijnde Hedin Automotive-vestiging.

Benieuwd naar de voordelen van shortlease bij Hedin Automotive? Lees meer op onze informatiepagina of bespreek vrijblijvend met een van onze relatiemanagers wat voor jouw bedrijf een passende oplossing zou zijn.

Regel een vakantieauto voor jouw werknemers met een elektrische leaseauto

Leasen jouw werknemers een elektrische auto van de zaak? Dan kan deze EV minder geschikt zijn om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan of te gebruiken voor andere langere ritten als de elektrische auto een beperkte actieradius heeft of de laadinfrastructuur bij het vakantieadres onvoldoende is. Daarom krijg je bij Hedin Automotive de mogelijkheid om werknemers tijdelijk van ander vervoer te voorzien mét een verbrandingsmotor, zonder dat medewerkers dubbele bijtelling betalen.

Benieuwd hoe dit kan en welke mogelijkheden er zijn? We informeren je graag tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze relatiemanagers.

De voordelen van auto's en bedrijfswagens huren voor jouw bedrijf

Met het huren van auto’s voor jouw onderneming ben je altijd flexibel tegen beperkte kosten en ervaar je vele voordelen:

  • Gemakkelijk op- en afschalen van je wagenpark
  • Altijd jong gebruikte en goed onderhouden auto's
  • Jij kiest de wagen(s) en bepaalt de huurperiode
  • Geen vaste kosten
  • Geen zorgen over onderhoud of verzekering
  • Gemakkelijk één of meerdere auto's uitproberen

 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Veelgestelde vragen over huren bij MABI Mobility

Hoeveel auto’s kan ik huren voor mijn bedrijf bij MABI Mobility?

MABI Mobility heeft een groot wagenpark, dus je kunt bij ons grote aantallen auto’s huren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.

Wat kost het huren van een bedrijfswagen?

Het huren van een enkele bedrijfswagen begint vanaf € 71 per dag. Echter verschilt dit per type bedrijfswagen is de prijs afhankelijk van de huurperiode. Neem contact met ons op en we kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Wat voor bedrijfswagens kan ik huren?

Bij ons kun je terecht voor het huren van verschillende type bestelwagens, personenbussen, verhuiswagens en koelwagens. Bekijk hier ons aanbod.

Ik wil voor langere periode een bedrijfswagen of auto huren. Kan dat bij MABI Mobility?

Jazeker. Jij bepaalt de duur van je huurperiode en samen kijken we naar een passend voorstel. Wil je voor langere periode huren? Wellicht is shortlease dan iets voor jou.

Waar kan ik de vestigingen van MABI Mobility vinden?

Hedin Automotive heeft 18 Autoverhuur vestigingen in Nederland en is daarom altijd dichtbij. Je vindt hier een overzicht van onze locaties.