Aankomende veranderingen van 2025

2025 is het jaar waarin vele veranderingen gaan plaatsvinden die de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen beïnvloeden. Iedere nieuwe bedrijfswagen gaat voorzien worden van BPM en verschillende Nederlandse steden zullen gemarkeerd worden als zero emissiezone. Dit houdt in dat alleen elektrische bedrijfswagen de stad mogen betreden. 

Je kunt ervoor kiezen nog snel een nieuwe diesel bedrijfswagen aan te schaffen. Let op: deze moet wel voor 2025 met een kenteken geregistreerd zijn. Liever zorgeloos de toekomst tegemoet? Kies dan voor het leasen van een bedrijfswagen. Zo loop je de aankomende periode geen financieel risico en betaal je een vast bedrag per maand. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en geven persoonlijk advies. Ontdek meer over het leasen van een bedrijfswagen of bekijk direct onze voorraad.

Whitepaper over de veranderingen voor bedrijfswagens

Wat betekent de versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden voor jou? In onze whitepaper informeren wij jou graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Duurzaam kantoor met uitzicht: lease de Mercedes-Benz eVito

De eVito Gesloten Bestelwagen is dé elektrische bedrijfswagen voor langere afstanden dankzij de indrukwekkende actieradius van 288 km, een elektromotor van 85 kW vermogen (116 pk) en een bruto batterijcapaciteit van 66 kWh. Ga jij voor een laadruimte van 6,0 m³ of 6,6 m³? Zet een stap naar een duurzame toekomst met de eVito. Wees voorbereid op de invoering van BPM en de milieuzones in Nederland, bekijk onze scherpe full operational lease tarieven:

Full operationel lease (o.b.v. 15.000km p.j.)

 • 36 maanden: € 1.149,21
 • 48 maanden: € 982,53
 • 60 maanden: € 885,41

Vernieuwd en verbeterd: lease de Ford E-Transit Custom

Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid en nu met een vernieuwd ontwerp. De nieuwe E-Transit Custom is helemaal opnieuw ontworpen met de nieuwste generatie connectiviteit en productiviteit als uitgangspunten. De Custom beschikt over een actieradius van maar liefst 380 km. Legendarische eigenschappen met nog meer efficiëntie en emissie-vrij transport. Zo zorgen wij ervoor dat jij zorgeloos aan het werk blijft, altijd en overal. Met de E-Transit Custom ben jij voorbereid op de invoering van milieuzones in 2025. Bekijk snel onze scherpe full operational lease tarieven:

Full operationel lease (o.b.v. 15.000km p.j.)

 • 36 maanden: € 1.331,19
 • 48 maanden: € 1.185,41
 • 60 maanden: € 1.101,15

Haal grotere klussen binnen: lease de Renault Kangoo E-Tech

De veelzijdige en veilige Renault Kangoo E-Tech is in twee lengtes beschikbaar. Kies jij voor compact of meer ruimte? Met de L2 (lengte2) heb jij niet alleen nog meer ruimte voor meer spullen, maar jij kunt ook nog eens tijd besparen doordat jij de laadruimte nog efficiënter kunt indelen. Op de bouwplaats, in de stad, de haven en op de snelweg maakt de E-Tech indruk. Met een motorvermogen van maar liefst 120 pk en een actieradius tot 300 km laat de Renault Kangoo je nooit in de steek. Met de elektrische E-Tech ben jij voorbereid op de aankomende veranderingen van 2025. Bekijk onze scherpe full operational lease tarieven: 

Full operationel lease (o.b.v. 15.000km p.j.)

 • 36 maanden: € 756,63
 • 48 maanden: € 687,99
 • 60 maanden: € 649,58

Voor elke professional: lease de Citroën ë-Jumpy

Ben jij veel actief in de stad? Dan is de ë-Jumpy de geschikte bedrijfswagen die bij jouw onderneming past. Met een actieradius van maar liefst 330 km zet deze elektrische bedrijfswagen nieuwe maatstaven. Vooral met oog op 2025 zet jij met de ë-Jumpy een stap in de juiste richting. Zo heb jij nog steeds toegang tot milieuzones en ben jij zelfs welkom in zero-emissiezones. Ervaar nul geluid of trillingen, de elektrische Citroën brengt jou ontspannen bij iedere opdracht. Nog aan het twijfelen? Wacht niet te lang, want voor je het weet is het al 2025. Bekijk daarom onze scherpe full operational lease tarieven:

Full operationel lease (o.b.v. 15.000km p.j.)

 • 36 maanden: € 1.224,97
 • 48 maanden: € 1.090,92
 • 60 maanden: € 1.014,30

Veelgestelde vragen

Wat houdt het leasen van een bedrijfswagen eigenlijk in?

Voor een vast maandbedrag rij jij een gebruikte of nieuwe bedrijfswagen inclusief complete service. Zonder financiële verrassingen kan jij dus zorgeloos ondernemen.

Welke veranderingen gaan er in 2025 met betrekking tot bedrijfswagens plaatsvinden?

Vanaf 2025 word de BPM belasting voor bedrijfswagens ingesteld en wordt Nederland voorzien van verschillende zero emissiezones. Meer informatie over de toekomstige veranderingen lees je in onze whitepaper bedrijfswagens.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?