Wil jij je auto inruilen?

Leuk! Met onze online taxatietool bereken je eenvoudig een indicatieve inruilwaarde. Deze waarde ontvang je van ons per mail en wordt door een database op basis van de leeftijd van de auto, de kilometerstand en verschillende marktgegevens bepaald. Zo heb je direct een goed beeld van wat je auto ongeveer waard is. Om de definitieve inruilwaarde te bepalen is het belangrijk dat je naar een van onze vestigingen komt, zodat wij de daadwerkelijke staat van de auto goed kunnen beoordelen en je gelijk een goed bod kunnen doen.

Jouw auto is geld waard
Online taxatietool
Snel een indicatieve waarde

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Waarom je bij Hedin Automotive jouw auto wilt inruilen

Het inruilen van een auto waar je jaren in hebt gereden is spannend. Bij Hedin Automotive begrijpen we dat en weten we dat een auto emotionele waarde kan hebben. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering en bieden wij maatwerk. Heb je online een indicatieve waarde opgevraagd en wil je de definitieve waarde weten? Kom dan langs op één van onze vestigingen. Je auto wordt getaxeerd door een verkoper met jarenlange ervaring die hier uitgebreid de tijd voor neemt. Daarnaast kijkt er voor de zekerheid altijd nog een verkoopleider of occasion manager mee, om ervoor te zorgen dat wij je de best mogelijke waarde bieden.

Hedin Automotive biedt 18 automerken aan, waardoor wij een auto vaak snel kunnen doorverkopen aan een klant. Hierdoor kunnen wij je een hogere inruilwaarde bieden. Daarnaast kun je bij ons direct je volgende auto kopen, waardoor wij een extra scherp bod kunnen doen op je inruilauto. Zo rijd je dus weg in een nieuwe (of tweedehands) auto én profiteer je van extra voordeel!

We hopen je ervan overtuigd te hebben je auto in te ruilen bij Hedin Automotive, maar mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via 088 – 292 60 00.

Veelgestelde vragen over een auto inruilen

Welke factoren zijn van invloed op de taxatie van mijn auto?

Naast de leeftijd, de kilometerstand en verschillende marktfactoren zijn onder andere schades, luxe opties en speciale pakketten en de kleur van invloed. Daarnaast speelt het een grote rol of de auto goed onderhouden is, recent APK gekeurd is en bijvoorbeeld onlangs een nieuwe set banden heeft gekregen.

Hoe weet ik zeker dat Hedin Automotive mij een eerlijk inruilvoorstel doet?

Bij Hedin Automotive kiezen we voor een persoonlijke benadering en maatwerk. Een verkoper met jarenlange ervaring taxeert jouw auto. Daarnaast kijkt er voor de zekerheid altijd nog een verkoopleider of occasion manager mee, zodat we jou de best mogelijke waarde bieden.

Waarom zou ik mijn auto inruilen bij Hedin Automotive?

Naast een persoonlijke benadering en jarenlange ervaring biedt Hedin Automotive 17 automerken aan. Dit zorgt ervoor dat wij een jouw auto vaak snel kunnen doorverkopen en jou daardoor een hogere waarde kunnen bieden. Daarnaast kun je bij ons direct je volgende auto kopen, waardoor wij je een extra scherp inruilvoorstel kunnen doen.