Korting op een Volvo fietsendrager

Het zonnetje gaat steeds meer schijnen en de temperaturen worden hoger. Perfecte tijd dus om erop uit te gaan met de fiets! Volvo maakt dat nu nog een stuk aantrekkelijker met deze nieuwe actie. Geniet nu van 15% voordeel op alle Volvo fietsdragers voor op de trekhaak. Bijvoorbeeld een opklapbare fietsdrager voor twee (elektrische) fietsen, of een fietsendrager voor drie fietsen, nu al vanaf € 522,50.
Veel fietsplezier!

Deze is geldig t/m 31 augustus 2023.

Bicycle pack: korting op een volledige set fietsendragers

Vervoer je je fietsen liever op het dak? Dan hebben we nu de perfecte actie voor jou! Dit pakket bestaat uit één of twee aluminium fietsendragers, een set lastdragers en een setje sloten. Zorg dat je helemaal klaar ben voor de zomer nu met 20% combivoordeel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij een van de Volvo-dealers van Hedin Automotive.

Deze is geldig t/m 31 augustus 2023.

Korting op Volvo zomerwielen en velgen

Toe aan iets nieuws? De koude dagen zijn voorbij en de winterbanden van jouw Volvo kunnen er weer onder vandaan. En nu is de perfecte tijd om dat te doen. Geef je Volvo een andere look, door jouw auto uit te rusten met een nieuwe set zomerwielen en velgen. Nu tijdelijk 20% korting op een selectie van complete sets of lossen velgen! Voor meer informatie, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze is geldig t/m 31 augustus 2023.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!