De Volvo LeaseDeals bij Hedin Automotive

Ben jij op zoek naar een nieuwe lease auto? Bij Hedin Automotive zijn nu tijdelijk de Volvo LeaseDeals beschikbaar. Geselecteerde modellen zijn tijdelijk extra scherp geprijsd. De EX30, C40 Recharge en de XC40 Recharge komen hiervoor in aanmerking. De LeaseDeals zijn alleen van toepassing op zakelijke lease. Prijzen op basis van 60 maanden en 10.000 km.

De LeaseDeals modellen

Volvo XC40 recharge - Exterieur - page image - 1

Volvo XC40 Recharge

LeaseDeal

Business lease

€ 619


  • Lichtmetalen velgen
  • LED-Koplampen
  • Google Assistent met Google Maps en Google Play Store
  • Cruisecontrol
  • Achteruitrijcamera
Volvo EX30 - Exterieur - Yellow - page image - 23

Volvo EX30

LeaseDeal

Business lease

€ 499


  • Safe Space Technologie
  • Adaptive Cruise Control
  • Google built-in apps & Apple CarPlay
  • 18 inch 5-spaaks velgen
  • Textiel & Nordico bekleding

LeaseDeal op de elektrische XC40 uit voorraad

Direct rijden? Ontdek de zakelijke leasedeal op de elektrische Volvo XC40. Deze veelzijdige volledig elektrische SUV is nu tijdelijk extra voordelig uit voorraad leverbaar. Voor € 619 per maand rijd je de rijk uitgeruste XC40 Ultra Extended Range uit voorraad. Hiermee kom je tot wel 568km ver. Met opties als een panoramadak en premium audio van Harman Kardon is er aan luxe geen gebrek aan boord van de XC40.

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan en profiteer van deze tijdelijke prijsverlaging op de XC40 Recharge.

LeaseDeal op de elektrische C40 uit voorraad

Direct rijden? Ontdek de zakelijke leasedeal op de Volvo C40. De elektrische Volvo C40 is een stoere crossover die beschikt over veel kwaliteiten. Deze indrukwekkende crossover is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Voor een bedrag van € 659 per maand rijd je in een rijk uitgerust C40 Ultra Extended Range uit voorraad. Met een volle accu kom je met de Extended Range uitvoering tot wel 584km ver. Uiteraard is de C40 rijk uitgerust met onder andere premium audio van Harman Kardon, fijne stoelen en tal van andere opties die bijdragen aan een fijne rijbeleving.

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan en profiteer van deze tijdelijke prijsverlaging op de C40 Recharge.

LeaseDeal op de elektrische EX30

Rijden in een de nieuwe EX30? Ontdek de LeaseDeal voor de Volvo EX30. Hiermee rijd je al voor € 499 per maand in een rijk uitgeruste EX30. De EX30 is het nieuwste model van Volvo. Door zijn verfijnde design maar praktisch ingestelde gebruik een zeer complete auto. Met een trekgewicht tot 1.600 kg en een actieradius tot wel 480 kilometer levert hij zeer indrukwekkende prestaties voor zijn kleine formaat.

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan en profiteer van deze tijdelijke prijsverlaging op de EX30.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!