Dé dealer in de regio Zwaag en Hoorn voor Opel, Fiat en Kia

Bij onze dealers in Zwaag en Hoorn ben je van harte welkom voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe auto of een mooie occasion. In Zwaag en Hoorn vind je onze dealers voor de merken Opel, Fiat en Kia. Hier kun je tevens terecht voor vakkundig onderhoud met originele merkonderdelen, reparatie, een APK, een bandenwissel en meer. Zo zijn wij in Hoorn ook officieel servicepunt voor Fiat Professional bedrijfswagens.

Kom langs bij onze dealer in Zwaag of Hoorn voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Hedin Automotive Kia-dealer in Zwaag

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? In Zwaag adviseren we je graag bij het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of gebruikte Kia. Wij helpen je met plezier bij het samenstellen van een geheel nieuwe Kia of bij het uitzoeken van een auto uit voorraad. Daarnaast verwelkomen wij ieder automerk in onze werkplaats.

Adresgegevens:
De Factorij 5
1689 AK Zwaag
Tel: 0229 276 695

Online alvast onze vestiging zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en werkplaats.

Opel en Fiat-dealer in Hoorn

In Hoorn vind je onze dealer voor de merken Opel en Fiat en kun je terecht voor het kopen, leasen, financieren of laten onderhouden van jouw nieuwe of huidige auto. Daarnaast kun je bij ons officiële servicepunt in Hoorn terecht voor onderhoud aan jouw Fiat Professional bedrijfswagen.

Adresgegevens:
Berkhouterweg 11
1624NS Hoorn
Tel: 0229 23 64 64

Bekijk onze video voor een sfeerimpressie van onze dealer in Hoorn en kom langs. Graag tot snel! 

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Hoorn en Zwaag

Kies werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Zwaag of Hoorn

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Ook onze dealers in Zwaag en Hoorn bieden diverse mogelijkheden, variërend van autotechnicus tot serviceadviseur en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures in Zwaag en Hoorn en ontdek direct de volgende stap voor jouw carrière in de autobranche!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Zwaag en Hoorn

Waar kan ik de autodealers van Hedin Automotive in Zwaag en Hoorn vinden?

Onze Opel en Fiat-dealer in Hoorn vind je aan de Berkhouterweg 11 en onze Kia-dealer in Zwaag is gevestigd aan De Factorij 5. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud bij de dealer in Zwaag of Hoorn?

Dit kan online via onze werkplaatsplanner of je kunt telefonisch contact opnemen met de vestiging.

Verkopen de Hedin Automotive-dealers in Zwaag en Hoorn ook occasions?

Jazeker. Je kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands auto's. Bekijk hier het actuele aanbod occasions van onze twee dealers.

Welke merken verkopen de Hedin Automotive-dealers in Zwaag en Hoorn?

Aan de Berkhouterweg 11 in Hoorn kun je bij ons terecht voor Opel en Fiat en in Zwaag ben je aan het juiste adres voor het merk Kia. Evengoed ben je met ieder ander automerk welkom voor onderhoud of reparatie en wij hebben geregeld andere automerken in onze voorraad