Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Wormerveer

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Opel, Fiat en Kia-dealer van Wormerveer en omstreken

Voor het kopen, onderhouden of repareren van jouw auto ben je aan de Hogeweg 8 in Wormerveer letterlijk aan het juiste adres. Bij onze dealer in Wormerveer kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto van de merken Opel, Kia en Fiat. Daarnaast staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar voor onderhoud, reparatie, bandenwissels, APK en meer. 
Maak online een afspraak in onze werkplaatsplanner of kom langs in de showroom. 

Bij onze dealer in Wormerveer hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Graag tot snel!

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Wormerveer

De Hedin Automotive-dealer is het autohart van Wormerveer

Kom je binnenkort langs bij onze dealer in Wormerveer? Bekijk onze video en krijg alvast een sfeerimpressie van de vestiging. Zo krijg je direct een goed beeld van onze showroom, onze werkplaats en ons enthousiaste team. Graag tot snel bij onze dealer in Wormerveer!

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Wormerveer

Meen breed scala van meer dan 20 automerken en een uitgebreid netwerk van meer dan 60 vestigingen hebben wij voortdurend mooie vacatures. Ook onze vestiging in Wormerveer heeft diverse mogelijkheden beschikbaar, variërend van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek onze vacatures in Emmen en vind direct jouw volgende carrièrestap!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer in Wormerveer

Welke automerken verkoopt de dealer van Hedin Automotive in Wormerveer?

Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe of tweedehands Opel, Kia of Fiat. Ook hebben wij geregeld occasions van andere merken in onze voorraad. Bekijk hier ons actuele aanbod voorraadauto's.

Kan ik terecht voor onderhoud of reparatie bij de Hedin Automotive-dealer in Wormerveer?

Ja, met ieder merk ben je welkom in de werkplaats van onze dealers in Wormerveer. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact op met de vestiging. 

Wat is het adres van de autodealer in Wormerveer?

Onze dealer vind je aan de Hogeweg 8 in Wormerveer.