Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Veendam

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Fiat, Opel en Peugeot-dealer in Veendam en omstreken

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto of wil je graag jouw auto laten onderhouden? Kom naar de Hedin Automotive-dealer in Veendam aan de Transportweg 24. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte auto's en bedrijfswagens van de merken Citroën, Fiat, Fiat Professional, Opel en Peugeot. Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. Kom langs voor een proefrit of maak een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Veendam hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Veendam

Neem een kijkje bij onze Hedin Automotive-dealer in Veendam

Benieuwd hoe onze dealer in Veendam eruit ziet? Wij laten het je graag zien middels onze vestigingsvideo. Zo krijg je alvast een indruk van onze showroom, werkplaats en enthousiaste team. We staan graag voor je klaar. Tot snel! 

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Veendam

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Zo ook bij onze dealer in Veendam. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealer in Veendam en vind jouw volgende stap!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer Veendam

Welke automerken verkoopt Hedin Automotive als dealer in Veendam?

Hedin Automotive is in Veendam officieel dealer van de merken Peugeot, Opel, Fiat en Citroën. 

Ik zoek een garage voor onderhoud aan mijn auto. Kan ik terecht bij Hedin Automotive in Veendam?

Jazeker. Wij werken met gecertificeerde monteurs en originele merkonderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Kom je met een ander automerk? Neem dan telefonisch contact op met de vestiging.

Verkoopt de Hedin Automotive-dealer in Veendam ook occasions?

Ja, je kunt voor zowel nieuwe als tweedehands personenauto's en bedrijfswagens bij ons terecht. Je vindt hier onze actuele voorraad in Veendam.