Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Veendam

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Fiat, Opel en Peugeot-dealer in Veendam en omstreken

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto of wil je graag jouw auto laten onderhouden? Kom naar de Hedin Automotive-dealer in Veendam aan de Transportweg 24. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte auto's en bedrijfswagens van de merken Citroën, Fiat, Fiat Professional, Opel en Peugeot. Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. Kom langs voor een proefrit of maak een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Veendam hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Veendam

Neem een kijkje bij onze Hedin Automotive-dealer in Veendam

Benieuwd hoe onze dealer in Veendam eruit ziet? Wij laten het je graag zien middels onze vestigingsvideo. Zo krijg je alvast een indruk van onze showroom, werkplaats en enthousiaste team. We staan graag voor je klaar. Tot snel! 

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Veendam

Met een breed scala van meer dan 20 gerenommeerde automerken en een uitgebreid netwerk van ruim 60 vestigingen, biedt Hedin Automotive voortdurend interessante vacatures aan. Dit geldt ook voor onze vestiging in Veendam. Of je nu geïnteresseerd bent in een rol als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons vind je diverse mogelijkheden. Wat ons verbindt is dat onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Neem een kijkje bij onze vacatures in Veendam en maak direct de volgende stap!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer Veendam

Welke automerken verkoopt Hedin Automotive als dealer in Veendam?

Hedin Automotive is in Veendam officieel dealer van de merken Peugeot, Opel, Fiat en Citroën. 

Ik zoek een garage voor onderhoud aan mijn auto. Kan ik terecht bij Hedin Automotive in Veendam?

Jazeker. Wij werken met gecertificeerde monteurs en originele merkonderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Kom je met een ander automerk? Neem dan telefonisch contact op met de vestiging.

Verkoopt de Hedin Automotive-dealer in Veendam ook occasions?

Ja, je kunt voor zowel nieuwe als tweedehands personenauto's en bedrijfswagens bij ons terecht. Je vindt hier onze actuele voorraad in Veendam.

Ik wil graag een auto leasen. Kan ik terecht bij de Hedin Automotive-dealer in Veendam?

Ja. Je kunt bij ons een nieuwe of tweedehands auto kopen, leasen of financieren. Kom langs voor meer informatie en/of een vrijblijvend voorstel.