Hedin Automotive-dealers in Tilburg

Meer keuze. Meer service. Meer voor jou. Welkom bij het Autohart van Nederland.

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Onze BMW, MINI, Renault en Dacia-dealer in Tilburg

Zoek je een nieuwe auto of heeft jouw auto onderhoud of reparatie nodig? Bij onze dealers in Tilburg staan we graag voor je klaar. Wij hebben hier een ruim aanbod nieuwe en gebruikte auto's van de merken BMW, MINI, Renault en Dacia. Bekijk onze voorraad online en kom langs voor het maken van een proefrit of meer informatie.
Daarnaast kun je bij onze dealers in Tilburg terecht voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Maak direct online een werkplaatsafspraak.  

BMW en MINI-dealer Tilburg

In Tilburg vind je onze prachtige BMW en MINI-dealer. Hier helpen we je graag bij het samenstellen van jouw ultieme auto of het vinden van de beste occasion. Bij onze dealer in Tilburg werkt ons gecertificeerde personeel met het beste materiaal en originele merk onderdelen. Zo houden we jouw auto in topconditie.

Adresgegevens:
Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg
Tel: 013 - 54 22 133

Graag tot snel bij onze dealer in Tilburg!

Onze Renault en Dacia-dealer in Tilburg

Voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Renault of Dacia verwelkomen we je graag bij onze dealer in Tilburg. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor merk-erkend onderhoud en reparatie. Vanuit onze vestiging bedienen wij het gebied: Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Berkel-Enschot, Udenhout, Riel, Haaren, Boxtel en Moergestel.

Adresgegevens:
Kraaivenstraat 30
5048 AB Tilburg
Tel: 013 528 39 05

Online alvast onze Renault-dealer in Tilburg zien? Wij geven je graag een impressie in deze video.

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Tilburg

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Tilburg

Bij Hedin Automotive zijn er met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen doorlopend mooie vacatures beschikbaar. Zo ook bij onze dealers in Tilburg. Of je nu geïnteresseerd bent in een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons zijn er talloze mogelijkheden. Wat al onze medewerkers verbindt, is de gezamenlijke passie en liefde voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de beschikbare vacatures bij onze dealers in Tilburg en zet de volgende stap in jouw carrière!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Tilburg

Welke automerken verkoop de Hedin Automotive-dealer in Tilburg?

Wij zijn officieel dealer van de merken Renault, Dacia, BMW en MINI. Daarnaast hebben wij geregeld occasions van andere merken in onze voorraad.

Verkoopt de Hedin Automotive-dealer in Tilburg ook occasions?

Jazeker. Bekijk hier het occasion-aanbod van onze dealer in Tilburg.

Ik wil een auto leasen. Kan dit bij jullie dealer in Tilburg?

Ja, bij ons kun je een auto kopen, leasen of financieren. Kom langs voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte voor het leasen van een nieuwe of tweedehands auto.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de dealer in Tilburg?

Maak online een werkplaatsafspraak of neem direct telefonisch contact op met onze dealers. 

Kan ik met een ander automerk dan BMW, MINI, Renault of Dacia langskomen voor onderhoud in de werkplaats van de dealer in Tilburg?

Jazeker. Je bent met ieder automerk welkom. Neem telefonisch contact op met de vestiging om een afspraak te maken: 013 528 39 05.