Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Steenwijk

Dé Citroën, Opel en Peugeot-dealer van Steenwijk

Voor het kopen, leasen of financieren van een auto of bedrijfswagen ben je bij dealer Hedin Automotive in Steenwijk aan het juiste adres. In onze voorraad auto's in Steenwijk vind je voornamelijk auto's van de merken Citroën, Opel en Peugeot, zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast kunnen wij ieder model uiteraard naar jouw wensen laten samenstellen. Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag in je zoektocht.

Ben je op zoek naar een autogarage in Steenwijk? Uiteraard hebben wij een werkplaats voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Hier werkt ons vakkundige personeel met originele merkonderdelen.

Kom langs voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner. Bij onze dealer in Steenwijk hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Steenwijk

Kom binnenkijken bij de Hedin Automotive-dealer in Steenwijk

Benieuwd hoe onze showroom en garage eruit zien? Wij laten je onze vestiging graag zien in onze video-impressie. We zien je graag tegemoet bij onze dealer voor het kopen, leasen of financieren van auto's in Steenwijk.

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Steenwijk

Met meer dan 20 automerken en een uitgebreid netwerk van ruim 60 vestigingen, heeft Hedin Automotive voortdurend leuke vacatures beschikbaar. Dit geldt ook voor onze vestiging in Steenwijk. Of je nu gepassioneerd bent over het zijn van verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons vind je diverse mogelijkheden. Wat ons verbindt is de liefde en toewijding van al onze medewerkers voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Neem een kijkje bij de vacatures in Steenwijk en maak direct de volgende stap in je carrière!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer in Steenwijk

Welke merken verkoopt Hedin Automotive als dealer in Steenwijk?

Wij verkopen nieuwe en tweedehands auto's en bedrijfswagens van de merken Citroën, Peugeot en Opel. Daarnaast verkopen wij geregeld occasions van andere merken.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de Hedin Automotive-dealer in Steenwijk?

Je kunt direct contact opnemen met de vestiging of online een werkplaatsafspraak maken. 

Kan ik met ieder automerk terecht in de garage van Hedin Automotive in Steenwijk?

Ja, je bent met ieder automerk welkom voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Neem contact op met de dealer voor het maken van een afspraak.