Onze dealers in Sittard is dé plek voor Renault, Kia, Nissan en Dacia

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bij onze dealers in Sittard kun je terecht voor de merken Dacia, Kia, Nissan en Renault. Daarnaast vind je hier een grote voorraad met jonge, kwalitatieve occasions. Verder ben je van harte welkom voor merk-erkend onderhoud, reparatie, een bandenwissel en meer.

Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Renault, Nissan en Dacia-dealer in Sittard

Aan de Bergerweg 71 vind je onze Renault en Dacia-dealer. Hier vertellen we je graag alles over de nieuwste modellen of laten we je kennismaken met een auto tijdens een proefrit. Ons gecertificeerde personeel werkt met originele onderdelen in de werkplaats en hier kun je terecht voor onderhoud, reparatie of schadeherstel.

Adresgegevens:
Bergerweg 71
6135 KD Sittard
Tel: 046 451 96 64

Kia-dealer in Sittard

Hiernaast, aan de Bergerweg 69, vind je tevens onze Kia-dealer. Een strak uitgeruste showroom met een moderne werkplaats. Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Kia zit je bij onze dealer in Sittard goed. Daarnaast ben je van harte welkom in onze werkplaats voor vakkundig onderhoud of reparatie.

Adresgegevens:
Bergerweg 69
6135 KD Sittard
Tel: 046 451 10 51

De automerken van onze dealer in Sittard

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Sittard

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met meer dan 60 vestigingen en meer dan 20 automerken vind je altijd een uitdaging die bij je past. Denk hierbij aan een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealers in Alkmaar en vind jouw ideale baan.

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealer in Sittard

Welke automerken verkoopt de Hedin Automotive-dealer in Sittard

Hij onze dealers in Sittard kun je terecht voor Dacia, Kia, Nissan en Renault. Daarnaast vind je hier een grote voorraad met jonge, kwalitatieve occasions.

Ik wil een occasion kopen. Kan dit bij de dealer in Sittard?

Jazeker. Wij hebben een ruime voorraad occasions van verschillende merken voor je klaarstaan. Bekijk het aanbod van onze dealer in Sittard hier.

Mijn auto heeft onderhoud nodig. Hoe maak ik een afspraak bij de dealer in Sittard?

Dit kan online via onze werkplaatsplanner. Liever bellen? Neem dan direct op met één van onze dealers.

Wat is het adres van de Hedin Automotive-dealer in Sittard?

Onze dealers in Sittard vind je naast elkaar aan de Bergerweg 69 en 71.