De Ford-vestigingen van Hedin Automotive in Rotterdam

Bij onze vestigingen in Rotterdam kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een groot aantal mooie Ford-modellen. Zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast ben je van harte welkom voor het onderhoud van jouw Ford. Denk daarbij aan een reparatie met originele onderdelen, een APK-keuring, een bandenwissel en meer.

Stap binnen voor een proefrit of maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Hedin Automotive Ford-garage Rotterdam-Zuid

Woon je in regio Rotterdam-Zuid en kan jouw auto een grondige onderhoudsbeurt gebruiken? Breng je auto langs, blijf onder genot van een kopje koffie even wachten en binnen een mum van tijd rijd je weer vrolijk de weg op. Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dat kan natuurlijk ook. Onze specialisten staan te klaar om je van advies te voorzien of je nu naar een nieuwe auto, occasion, bedrijfswagen of leaseauto op zoek bent.

Bij onze vestiging in Rotterdam-Zuid hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Adresgegevens:
Laagjes 4
3076 BJ Rotterdam-Zuid
Tel: 010 492 77 77

Online alvast onze vestiging in Rotterdam-Zuid bekijken? Wij geven je graag een beeld via deze video.

Ford-specialist Hedin Automotive Rotterdam Alexanderpolder

Ben je op zoek naar een auto? Neem dan eens een kijkje in in de showroom van onze vestiging in Rotterdam Alexanderpolder. Hier vind je een ruim aanbod nieuwe Ford modellen, occasions, leaseauto's en bedrijfswagens. Ben je al in het bezit van een mooie auto, maar heeft deze onderhoud nodig? Kom dan gerust langs voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, reparatie of APK-keuring.

Adresgegevens:
Koperstraat 15
3067 GL Rotterdam
Tel: 010 207 07 07

Ben jij benieuwd naar de sfeer bij onze garage in Rotterdam Alexander zien? Wij geven je graag een impressie in deze video.

De automerken van Hedin Automotive Rotterdam

Auto huren bij onze dealer in Rotterdam-Zuid

Liever een auto huren? Dit kan bij onze dealer in Rotterdam-Zuid via een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten auto's. Van kleine stadsauto's tot ruime SUV's en van compacte bestelwagens tot verhuiswagens. Je bepaalt zelf je huurperiode, kort of lang, en je rijdt bij ons altijd kilometervrij.

Bezoek de website voor meer informatie of reserveer direct een huurauto naar keuze.

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Rotterdam

Heb je een passie voor auto's en woon je in Regio Rotterdam? Dan zoeken we jou. Er staan namelijk doorlopend mooie vacatures open. Of je nou zoekt naar een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Met meer dan 60 vestigingen en meer dan 20 automerken vind je altijd een uitdaging die bij je past.  Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze garages in Rotterdam en vind jouw ideale baan.

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Rotterdam

Hoeveel vestigingen heeft Hedin Automotive in Rotterdam?

Wij hebben twee Ford-vestigingen in Rotterdam. Je vindt onze Ford-specialisten aan de Laagjes 4 in Rotterdam-Zuid en aan de Koperstraat 16 in Rotterdam Alexanderpolder.

Welke automerken verkopen de Hedin Automotive-dealers in Rotterdam?

Onze vestigingen in Rotterdam zijn officieel Ford Agent. Dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Ford. Daarnaast ben je welkom voor vakkundig onderhoud met originele onderdelen.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak in de garage van een Ford-vestiging van Hedin Automotive Rotterdam?

Je kunt een werkplaatsafspraak voor jouw auto online maken via onze werkplaatsplanner of je kunt direct bellen naar één van onze vestigingen in Rotterdam.

Ik zoek een occasion. Kan ik bij de dealers van Hedin Automotive in Rotterdam terecht?

Jazeker. Je kunt bij ons als Ford-garage terecht voor het kopen, leasen of financieren van zowel nieuwe als tweedehands auto's.

Heeft Ford-garage Hedin Automotive in Rotterdam openstaande vacatures?

Wij hebben geregeld mooi vacatures openstaan bij onze garages in Rotterdam. Een overzicht vind je hier.