Dé Kia, Opel, Fiat, Jaguar en Land Rover dealers en servicepunten van Purmerend en omgeving

Bij onze dealers in Purmerend kun je terecht voor alles wat met de merken Kia en Opel te maken heeft. Zo kun je bij ons een nieuwe of tweedehands auto kopen, leasen of financieren en ben je bij ons in de werkplaats welkom voor merk-erkend onderhoud, reparatie, de APK, bandenwissels en meer van de merken Fiat, Jaguar en Land Rover.

Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

De Kia-dealer in Purmerend

Aan de Van IJsendijkstraat 411 vind je de Kia-dealer van Purmerend. Hier staan we graag voor je klaar bij het vinden van de ideale nieuwe of tweedehands Kia en kun je terecht voor vakkundig onderhoud. In onze werkplaats ben je met ieder automerk welkom en werken wij met originele merkonderdelen.

Adresgegevens:
Van IJsendijkstraat 411
1442 LB Purmerend
Tel: 0299 314 190

Online alvast onze vestiging zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. 

Opel-dealer en servicepunt Fiat, Jaguar en Land Rover in Purmerend

Onze dealer in Purmerend is hét punt voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Opel. Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Zo is onze dealer aan de Component 74 officieel servicepunt voor de merken Fiat, Jaguar en Land Rover.

Adresgegevens:
Component 74
1446 WP Purmerend
Tel: 0299 42 25 51

Ontdek onze Opel-dealer in Purmerend alvast online via onze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en werkplaats.

Onze automerken - daar zijn we trots op in Purmerend

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Purmerend

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Onze dealers in Purmerend zijn hét autohart van de omgeving en hebben doorlopend carrièrekansen. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures in Purmerend en kom bij ons werken!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Purmerend

Welke Hedin Automotive-dealers zitten er in Purmerend?

Aan de Component 74 in Purmerend vind je onze Opel-dealer. Dit is tevens een officieel servicepunt voor Fiat, Jaguar en Land Rover. Aan de Van IJsendijkstraat 411 vind je onze Kia-dealer.

Kan ik een occasion kopen bij de Hedin Automotive-dealers in Purmerend?

Jazeker. Wij hebben bij beide dealers in Purmerend occasions staan. Bekijk hier ons aanbod tweedehands auto's bij onze vestigingen in Purmerend.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie bij de dealer in Purmerend?

Je kunt online een werkplaatsafspraak maken of telefonisch contact opnemen met een van onze dealers in Purmerend.

Kan ik met een ander automerk voor onderhoud of reparatie terecht bij de Hedin Automotive-dealers in Purmerend?

Ja, je bent met ieder automerk welkom voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Neem contact op met de vestiging voor het maken van een afspraak.