Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Nieuwegein

Jouw Mercedes-Benz en smart-dealer in Nieuwegein en omstreken

Onze dealer in Nieuwegein is hét centrale punt in ons land voor alles wat te maken heeft met Mercedes-Benz en smart. Je vindt bij ons de nieuwste modellen, kwalitatieve occasions en je bent bij onze dealer in Nieuwegein aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud, reparatie, een APK, een bandenwissel en meer. Plan eenvoudig jouw werkplaatsafspraak in onze online planner.

Bij onze dealer in Nieuwegein hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

De mooie automerken van onze dealer in Nieuwegein

Bekijk online onze Hedin Automotive-dealer in Nieuwegein

Benieuwd naar onze dealer in Nieuwegein? Bekijk onze video en krijg een impressie van onze showroom en werkplaats. Je bent van harte welkom voor het kopen, leasen of financieren van jouw Mercedes-Benz of smart. Tot snel bij ons in Nieuwegein! 

Huur een auto bij onze dealer in Nieuwegein

Op zoek naar een huurauto? Je kunt bij onze dealer in Nieuwegein ook auto's en bedrijfswagens huren via een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten auto's. Van kleine stadsauto's tot ruime SUV's en van compacte bestelwagens tot verhuiswagens. Je bepaalt zelf je huurperiode, kort of lang, en je rijdt bij ons altijd kilometervrij.

Kijk online voor meer informatie of reserveer direct een huurauto naar keuze.

Meer werkplezier. Kies een vacature bij onze dealer in Nieuwegein

Bij Hedin Automotive vind je meer dan 20 automerken verdeeld over meer dan 60 vestigingen. Bij zo'n grote organisatie vind je dus ook doorlopend mooie vacatures. Dit geldt ook voor onze dealer in Nieuwegein. Of je nu graag aan de slag gaat als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons zijn er volop kansen en mogelijkheden. Wat al onze medewerkers verbindt, is de onverdeelde passie en liefde voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de vacatures bij onze dealer in Nieuwegein en zet direct de volgende stap in jouw carrière.

Veelgestelde vragen over onze Hedin Automotive-dealer in Nieuwegein

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud in de garage in Nieuwegein?

Dit kan online via onze werkplaatsplanner of neem telefonisch contact op met de vestiging via: 030-2644444.

Van welke merken verkopen jullie auto's in Nieuwegein?

Bij onze dealer in Nieuwegein vind je auto's van Mercedes-Benz en smart. Daarnaast kan het zo zijn dat wij een occasions van andere merken in onze voorraad hebben staan. Bekijk hier onze totale voorraad in Nieuwegein.

Ik wil een auto leasen. Kan dit bij de Hedin Automotive-dealer in Nieuwegein?

Ja. Je kunt bij ons een nieuwe auto of occasion kopen, leasen of financieren. We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Verkopen jullie ook occasions bij de dealer in Nieuwegein?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe auto's en bedrijfswagens als tweedehands. Bekijk hier onze occasions in Nieuwegein.

Kan ik met ieder automerk langskomen in de autogarage van de dealer in Nieuwegein?

Ja, dat kan zeker. Je kunt een werkplaatsafspraak maken door telefonisch contact op te nemen met de vestiging via: 030-2644444.