Hedin Automotive-dealer in Meppel

Meer keuze. Meer service. Meer voor jou. Welkom bij het Autohart van Nederland.

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Meppel

Dé Peugeot-dealer van Meppel en het servicepunt voor Citroën en Opel

Je auto koop of onderhoud je natuurlijk bij de Hedin Automotive-dealer in Meppel. Bij onze dealer in Meppel ben je aan het juiste adres voor het samenstellen van een nieuwe Peugeot of het kopen, leasen of financieren van een mooie occasion van Peugeot, Citroën en Opel.
Daarnaast beschikt onze dealer in Meppel over een moderne werkplaats, dus ben je van harte welkom voor het laten onderhouden of repareren van je auto. Kom langs voor een proefrit of maak een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Meppel hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op in Meppel

Kom binnenkijken bij de Hedin Automotive-dealer in Meppel

Ben je benieuwd naar onze showroom en wil je weten hoe onze werkplaats eruit ziet? Bekijk de video voor een impressie van onze dealer in Meppel. We zien je graag snel tegemoet. 

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Meppel

Met meer dan 20 verschillende automerken en een netwerk van meer dan 60 vestigingen, zijn er altijd gave vacatures beschikbaar. Dit geldt ook voor onze locatie in Meppel. Of je nu interesse hebt in een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons vind je een scala aan mogelijkheden. Onze medewerkers delen een gemeenschappelijke passie en toewijding voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de vacatures in Meppel en neem direct de volgende stap in jouw carrière!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer in Meppel

Welke merken verkoopt de Hedin Automotive als dealer in Meppel?

Wij zijn dealer van Peugeot en officieel servicepunt voor Citroën en Opel. Dit betekent dat je bij ons een nieuwe Peugeot kunt samenstellen, maar wij hebben ook voorraadauto's van Citroën en Opel voor je klaarstaan. Bekijk ons aanbod hier.

Verkoopt Hedin Automotive-dealer Meppel ook occasions?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe auto's als occasions. Ons aanbod occasions vind je hier.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de garage van de Hedin Automotive-dealer in Meppel?

Je kunt eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken via onze planner. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met de vestiging via 052 223 11 10.

Kan ik met een ander automerk dan Peugeot, Opel of Citroën langskomen in de garage van de dealer in Meppel?

Jazeker. Je bent met ieder automerk welkom. Neem telefonisch contact op met de vestiging om een afspraak te maken: 052 223 11 10.