Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Maastricht

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Dacia, Kia en Renault-dealer in Maastricht

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Breng een bezoek aan onze dealer in Maastricht. Hier ben je aan het juiste adres voor de nieuwste modellen van Dacia, Kia en Renault en hebben wij een ruime voorraad occasions klaarstaan. Ons team adviseert je graag in je zoektocht naar de ideale auto.
Daarnaast ben je bij onze dealer in Maastricht van harte welkom voor vakkundig onderhoud, reparatie, schadeherstel, de APK, een bandenwissel en meer. 

Kom langs voor een proefrit of maak een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner. Bij onze dealer in Maastricht hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Graag tot snel!

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Maastricht

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Maastricht

Toe aan een nieuwe baan? Ontdek de vacatures bij Hedin Automotive. Met tal van mooie automerken en vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd mooie vacatures openstaan. Zo ook bij onze dealer in Maastricht. Denk hierbij aan fucnties zoals verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk online de vacatures en vind direct jouw volgende stap bij één van onze dealers.

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer in Maastricht

Wat is het adres van de Hedin Automotive-dealer in Maastricht?

Je vindt onze dealer in Maastricht aan de Armand Maassenstraat 2.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de dealer in Maastricht?

Dit kan online via onze werkplaatsplanner, maar je kunt ook direct telefonisch contact opnemen via 043 - 361 62 88.

Ik wil een occasion kopen. Verkoopt jullie dealer in Maastricht occasions?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe auto's als occasions direct uit voorraad. Bekijk hier ons actuele aanbod occasions in Maastricht.

Ik wil een Kia leasen. Kan dit bij jullie dealer in Maastricht?

Dat kan zeker. Je kunt bij ons een auto kopen, leasen of financieren. Bezoek voor meer informatie of advies onze vestiging.