Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Hoogeveen

Dé Citroën, Fiat, Opel en Peugeot-dealer van Hoogeveen

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bij onze dealer in Hoogeveen kun je terecht voor personenauto's en bedrijfswagens van Citroën, Fiat, Fiat Professional, Opel en Peugeot. Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. Daarnaast staan we voor je in Hoogeveen klaar voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Kom langs voor een proefrit of maak een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Hoogeveen

Binnenkijken bij Hedin Automotive-dealer Hoogeveen

Bekijk onze video en krijg een goede impressie van hoe onze dealer in Hoogeveen eruit ziet. We laten je graag de showroom en werkplaats zien en je krijgt een glimp van onze enthousiaste medewerkers. Zien we je snel bij onze vestiging in Hoogeveen?

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Hoogeveen

Met meer dan 20 automerken en een netwerk van meer dan 60 vestigingen, biedt Hedin Automotive constant interessante vacatures. Dit geldt ook voor onze dealer in Hoogeveen. Of je nu een verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager wilt worden, bij ons vind je volop mogelijkheden. Wat ons verbindt is de passie en liefde voor auto's die al onze medewerkers delen. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de vacatures bij onze dealer in Hoogeveen en zet direct de volgende stap in je carrière!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer in Hoogeveen

Welke merken verkoopt autodealer Hedin Automotive in Hoogeveen?

Bij ons in Hoogeveen kun je terecht voor nieuwe auto's en occasions van de merken Citroën, Fiat, Opel en Peugeot. Daarnaast hebben wij een moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie met originele merkonderdelen.

Kan ik een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud bij autogarage Hedin Automotive in Hoogeveen?

Zeker. Je kunt direct contact opnemen met de vestiging of online een werkplaatsafspraak inplannen. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer.

Kan ik met een ander automerk terecht bij jullie garage in Hoogeveen?

Ja, je bent met ieder automerk welkom voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Neem contact op met de vestiging voor het maken van een afspraak. 

Verkoopt autodealer Hedin Automotive in Hoogeveen occasions?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands auto's en bedrijfswagens. Bekijk onze actuele occasion voorraad hier.