Hedin Automotive-dealer in Heerlen

Meer keuze. Meer service. Meer voor jou. Welkom bij het Autohart van Nederland.

Dé dealer in Heerlen en omgeving voor de merken Dacia, Kia, Nissan en Renault

Bij onze dealers in Heerlen ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto. Bij ons vind je de nieuwste modellen en een ruime voorraad van de merken Dacia, Kia, Nissan en Renault. Daarnaast ben je van harte welkom voor merk-erkend onderhoud of reparatie met originele onderdelen, de APK, een bandenwissel en meer.

Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Renault en Dacia-dealer in Heerlen

Aan de Terhoevenderweg 95 vind je onze Renault en Dacia-dealer in Heerlen. Onze dealer heeft een mooie aanbod van zowel nieuwe als tweedehands auto's van Renault en Dacia. Wij staan graag voor je klaar voor vrijblijvend advies en helpen je graag bij het vinden van de ideale auto. Daarnaast kun je bij ons in Heerlen terecht voor vakkundig onderhoud en/of reparatie.

Adresgegevens:
Terhoevenderweg 95
6412 ZJ Heerlen
Tel: 045 523 09 99

Nissan en Kia-dealer in Heerlen

Onze Nissan en Kia-dealer in Heerlen is gevestigd aan de Breukerweg 180. Hier kun je de nieuwste modellen bekijken in onze showroom of een proefrit maken in een voorraad auto naar keuze. Daarnaast ben je van harte welkom in onze werkplaats voor vakkundig onderhoud of reparatie.

Adresgegevens:
Breukerweg 180
6412 ZL Heerlen
Tel: 045 521 01 02

De automerken van onze dealer in Heerlen

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Heerlen

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met vestigingen door heel Nederland en tal van mooie automerken vind je altijd een uitdaging die bij je past. Denk hierbij aan een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealers in Heerlen en vind de volgende stap in jouw loopbaan.

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Heerlen

Verkoopt jullie dealer in Heerlen ook occasions?

Ja, onze dealers in Heerlen verkopen zeker occasions. Bekijk hier ons aanbod occasions in Heerlen,

Hoeveel dealers heeft Hedin Automotive in Heerlen?

Wij hebben twee dealers in Heerlen. Eén dealer aan de Breukerweg 180 en de andere dealer aan de Terhoevenderweg 95 in Heerlen. 

Welke merken verkopen jullie bij de dealer in Heerlen?

Aan de Terhoevenderweg 95 vind je onze Renault en Dacia-dealer. Aan de Breukerweg 180 kun je terecht voor Kia en Nissan.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak bij de Hedin Automotive dealer in Heerlen?

Dit kan online via de werkplaatsplanner of je kunt direct telefonisch contact opnemen met een dealer naar keuze.