Hedin Automotive-dealer in Goes

Meer keuze. Meer service. Meer voor jou. Welkom bij het Autohart van Nederland.

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Goes

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Onze dealer in Goes is dé plek voor BMW en MINI

Nieuwe of tweedehands auto kopen in Goes? Of is jouw auto toe aan onderhoud of reparatie en zoek je een garage in de regio Goes? Bezoek onze BMW- en MINI-dealer. Hier staat ons team voor je klaar, vind je de nieuwste modellen en mooie occasions en kun je terecht in onze werkplaats voor vakkundig onderhoud, de APK, een bandenwissel en meer.

Bekijk online onze voorraad, kom langs voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner. Bij onze dealer in Goes hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Goes

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Goes

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen in Nederland heeft Hedin Automotive doorlopend mooie vacatures openstaan. Zo ook bij onze dealer in Goes. Denk hierbij aan functies zoals verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager. Wat al onze medewerkers verbindt is de gezamenlijke passie en liefde voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de beschikbare vacatures bij onze dealer in Goes en zet de volgende stap in jouw carrière!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealer in Goes

Wat is het adres van de Hedin Automotive-dealer in Goes?

Het adres van onze dealer in Goes is Amundsenweg 33. Hier ontvangen we je graag voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands auto of voor onderhoud en reparatie.

Welke automerken verkoopt jullie dealer in Goes?

Bij onze dealer in Goes kun je terecht voor BMW en MINI. Daarnaast hebben wij geregeld occasions van andere merken in ons aanbod. Bekijk hier het actuele aanbod van onze dealer in Goes.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud in de garage van jullie dealer in Goes?

Je kunt direct contact opnemen met de vestiging of online een werkplaatsafspraak maken. 

Ik wil een BMW of MINI leasen. Kan dit bij de Hedin Automotive-dealer in Goes?

Ja, dat kan. Bij ons kun je een auto kopen, leasen of financieren. Bezoek onze dealer voor meer informatie of persoonlijk advies van één van onze experts.

Ik woon in Goes en zoek een occasion. Verkoopt jullie dealer in Goes tweedehands auto's?

Ja, bij ons in Goes kun je terecht voor mooie occasion. Daarnaast hebben wij nog vele andere vestigingen van Hedin Automotive waar jonge en betrouwbare occasions klaarstaan. We helpen je graag in je zoektocht.