Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Eindhoven

Dé dealer in Eindhoven voor Renault en Dacia

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Renault of Dacia? Of wellicht een occasion van een ander merk? Bij onze dealer in Eindhoven helpen we je graag in je zoektocht naar een passende auto. Of je deze nou wilt kopen, leasen of financieren.
Daarnaast staan onze ervaren en gecertificeerde monteurs klaar voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Maak eenvoudig online een afspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Eindhoven hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

De mooie automerken van onze dealer in Eindhoven

Neem alvast een kijkje bij onze dealer in Eindhoven

Benieuwd naar onze dealer in Eindhoven? Bekijk onze video en krijg een goede indruk van onze showroom en werkplaats. Daarnaast zie je een aantal van en onze enthousiaste medewerkers langskomen. Graag tot snel bij ons in Eindhoven!

Auto huren bij onze dealer in Eindhoven

Liever huren? Dat kan bij onze dealer in Eindhoven via een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. Wij hebben een breed aanbod huurauto's: van kleine stadsauto's tot ruime SUV's en van compacte bestelwagens tot verhuiswagens. Je kunt bij ons voor zowel een korte als een lange periode huren en je rijdt altijd kilometervrij.

Bezoek de website voor meer informatie of reserveer direct een huurauto naar keuze.

Meer werkplezier. Kies voor een baan bij onze dealer in Eindhoven

Hedin Automotive heeft een grote diversiteit aan automerken en een uitgebreid netwerk van meer dan 60 vestigingen, waardoor er continu gave vacatures beschikbaar zijn. Dit geldt ook voor onze dealer in Eindhoven. Of je nu graag een verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager wilt worden, bij ons zijn er volop kansen en mogelijkheden. Wat al onze medewerkers verbindt, is onze passie en liefde voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek alle vacatures bij onze dealer in Eindhoven en zet een nieuwe stap in jouw carrière!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer in Eindhoven

Welke verschillende merken verkoopt de Hedin Automotive-dealer in Eindhoven?

Bij onze dealer in Eindhoven ben je aan het juiste adres voor alles van Renault en Dacia. Daarnaast vind je bij ons geregeld occasions van andere merken.

Verkopen jullie als dealer in Eindhoven ook tweedehands auto's?

Jazeker. Bekijk het ruime aanbod occasions van onze dealer in Eindhoven hier.

Ik wil graag een auto leasen. Kan dit via de Hedin Automotive-dealer in Eindhoven?

Ja, dat kan. Bij ons kun je een auto kopen, leasen of financieren. Kom naar de vestiging voor meer informatie en/of een vrijblijvend voorstel voor het leasen van een Renault of Dacia.