Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Den Bosch

Dé Dacia en Renault-dealer in Den Bosch

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Kom langs bij onze Renault en Dacia-dealer in Den Bosch en vind je personenauto of bedrijfswagen die je zoekt. Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. Daarnaast kun je bij onze dealer in Den Bosch terecht voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Kom langs voor een proefrit of maak een werkplaatsafspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Den Bosch hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

De mooie automerken van onze dealer in Den Bosch

Alvast binnenkijken bij onze dealer en garage in Den Bosch

Benieuwd naar de Hedin Automotive-dealer in Den Bosch? Bekijk de video en bekijk de showrooms van Renault en Dacia, zie onze werkplaats en krijg een indruk van ons enthousiaste team. Zien we je snel bij onze dealer in Den Bosch?

Auto huren bij onze dealer in Den Bosch?

Bij onze dealer in Den Bosch is het ook mogelijk om een auto of bedrijfswagen te huren via een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. Je kunt voor zowel een korte als lange periode huren en je rijdt altijd kilometervrij. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten voertuigen: van compacte stadsauto's tot ruime SUV's en van kleine bestelwagens tot verhuiswagens. 

Bezoek de website voor meer informatie of reserveer direct een huurauto naar keuze.

Meer werkplezier. Kies onze dealer in Den Bosch als werkgever

Hedin Automotive biedt meer dan 20 automerken aan bij meer dan 60 vestigingen. Daardoor hebben wij doorlopend interessante vacatures openstaan. Denk aan functies zoals verkoopadviseur, autotechnicus, service adviseur of receptionist. Wat al onze medewerkers verbindt, is de gezamenlijke passie en liefde voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de vacatures bij onze dealer in Den Bosch en zet direct de volgende stap in je carrière!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealer in Den Bosch

Welke merken verkoopt autodealer Hedin Automotive in Hoogeveen?

Bij ons in Hoogeveen kun je terecht voor nieuwe auto's en occasions van de merken Citroën, Fiat, Opel en Peugeot. Daarnaast hebben wij een moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie met originele merkonderdelen.

Kan ik een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud bij autogarage Hedin Automotive in Hoogeveen?

Zeker. Je kunt direct contact opnemen met de vestiging of online een werkplaatsafspraak inplannen. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer.

Kan ik met een ander automerk terecht bij jullie garage in Hoogeveen?

Ja, je bent met ieder automerk welkom voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Neem contact op met de vestiging voor het maken van een afspraak. 

Verkoopt autodealer Hedin Automotive in Hoogeveen occasions?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands auto's en bedrijfswagens. Bekijk onze actuele occasion voorraad hier.