Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Breda

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Onze BMW en MINI-dealers in Breda

Bij onze dealer in Breda ben je aan het juiste adres voor alles van BMW en MINI. Hier vind je de nieuwste modellen, mooie occasions en kun je terecht voor merk-erkend onderhoud en reparatie. Wij werken met originele onderdelen en gecertificeerd personeel. Maak direct online een werkplaatsafspraak.  

Bekijk online het actuele aanbod van onze dealer in Breda of bezoek onze vestiging. Bij onze dealer in Breda hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Breda

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Breda

Bij Hedin Automotive zijn er met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen doorlopend mooie vacatures beschikbaar. Zo ook bij onze dealer in Breda. Of je nu geïnteresseerd bent in een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons zijn er talloze mogelijkheden. Wat al onze medewerkers verbindt, is de gezamenlijke passie en liefde voor auto's. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek de beschikbare vacatures bij onze dealer in Breda en zet de volgende stap in jouw carrière!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealer in Breda

Welke merken verkoopt de Hedin Automotive-dealer in Breda?

Bij onze dealer in Breda kun je terecht voor BMW en MINI. Daarnaast vind je geregeld occasions van andere merken. Bekijk hier onze actuele voorraad.

Kan ik een occasion kopen bij de Hedin Automotive-dealer in Breda?

Jazeker. Wij hebben veel occasions voor je klaarstaan, van verschillende merken en prijsklassen. Bekijk hier het actuele aanbod occasions van onze dealer in Breda. Daarnaast hebben wij nog vele andere vestigingen van Hedin Automotive waar jonge en betrouwbare occasions klaarstaan. We helpen je graag in je zoektocht.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud aan mijn auto bij de dealer in Breda?

Je kunt direct contact opnemen met de vestiging of online een werkplaatsafspraak maken. 

Ik wil graag een BMW of MINI leasen. Kan dit bij jullie dealer in Breda?

Ja, dat kan. Je kunt bij Hedin Automotive een auto kopen, leasen of financieren. Bezoek onze dealer in Breda voor meer informatie en persoonlijk advies.

Kan ik ook met een ander automerk terecht in de garage van jullie dealer in Breda?

Ja, dat kan. Je kunt met ieder automerk langskomen voor onderhoud of reparatie. Neem contact op met de dealer voor het maken van een afspraak.