Hedin Automotive Assen

Kom langs bij de auto-dealers van Hedin Automotive in Assen

Hedin Automotive heeft in Assen meerdere locaties en bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Citroën, Fiat, Mitsubishi of Opel. Hier hebben wij jarenlange ervaring met de merken en geven we je graag vrijblijvend advies. Daarnaast kun je langskomen voor vakkundig onderhoud, een reparatie, de APK of een bandenwissel. Graag tot snel in Assen!

Onze vestigingen in regio Assen

Nieuwe of tweedehands auto kopen

Bij Hedin Automotive in Assen staat een grote voorraad klaar met nieuwe auto's en mooie jonge occasions. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Daarnaast ben je uiteraard van harte welkom voor het maken van een proefrit, vrijblijvend advies en helpen we je graag bij het samenstellen van jouw ultieme auto. 

Onderhoud of APK bij Hedin Automotive in Assen

Bij onze merk-dealers in Assen vind je moderne werkplaatsen. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele fabrieksonderdelen en houden ze jouw auto in topconditie. Dus is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt, de APK, een reparatie of een nieuwe set banden? Maak een werkplaatsafspraak en kom langs.

Een impressie van de vestigingen van Hedin Automotive in Assen