Dé dealer in Assen en omstreken voor de merken Citroën, Fiat, Opel en Peugeot

Nieuwe of tweedehands auto kopen, leasen of financieren? Of zoek je een bestelwagen voor jouw bedrijf? Bij onze verschillende dealers in Assen staan we voor je klaar. In Assen zijn wij dealer van de merken Citroën, Fiat en Opel aan de Balkengracht 2 en Peugeot-dealer aan de Aziëweg 9. 
Bij onze dealers in Assen ben je uiteraard ook van harte welkom voor onderhoud, reparatie, APK, bandenwissel en meer. Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Citroën, Fiat en Opel-dealer in Assen

Onze dealer in Assen aan de Balkengracht is de ideale plek voor het kopen, leasen, financieren of laten onderhouden van een bedrijfswagens en auto's in Assen. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende merken. Bekijk alvast onze voorraad online of neem contact op met de vestiging voor het maken van een werkplaatsafspraak. 

Adresgegevens:
Balkengracht 2
9405 CG Assen
Tel: 0592 31 34 41

Online alvast onze dealer zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en moderne werkplaats in Assen.

Peugeot-dealer in Assen

Voor alles wat te maken heeft met het mooie merk Peugeot nodigen we je uit bij onze dealer in Assen. Wij adviseren je graag bij het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Peugeot personenauto of bedrijfswagen en in onze werkplaats werken gecertificeerde monteurs met originele merkonderdelen. 

Adresgegevens:
Aziëweg 9
9407TC Assen
Tel: 0592 37 71 77

Online alvast onze dealer in Assen zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en moderne werkplaats.

Onze automerken - daar zijn we trots op als dealer in Assen

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Assen

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Zo ook in onze dealers in Assen. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealers in Assen en vind direct jouw volgende stap!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Assen

Welke merken verkopen de Hedin Automotive-dealers in Assen?

Wij hebben twee dealers in Assen. Bij onze dealer aan de Balkengracht 2 zit onze Opel, Citroën en Fiat-dealer en aan de Aziëweg 9 vind je onze Peugeot-dealer.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud bij de dealer in Assen?

Maak online een werkplaatsafspraak via onze planner of neem telefonisch contact op met een van onze dealers in Assen.

Kan ik bij de dealer in Assen ook een occasion kopen?

Ja, dat kan. Bij onze twee dealers in Assen hebben wij een groot aanbod van occasions staan. Bekijk hier de actuele voorraad.

Kan ik ook met een ander automerk langskomen voor onderhoud bij de dealer in Assen?

Ja, dat kan. Je bent met ieder merk welkom bij onze dealers in Assen. Neem telefonisch contact op met je voorkeursvestiging voor het maken van een afspraak.

Heeft Hedin Automotive openstaande vacatures bij de dealers in Assen?

Bekijk hier de openstaande vacatures bij ons in Assen.