Hedin Automotive Almere

Hedin Automotive Almere: verschillende auto-dealers en autoverhuur

In Almere kun je bij Hedin Automotive een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz, smart of Volvo kopen, leasen of financieren. Kom bij ons langs voor advies of voor het maken van een proefrit. Daarnaast onderhouden en repareren wij jouw auto in onze werkplaatsen en ben je welkom voor bijvoorbeeld de APK of een bandenwissel. Verder kun je bij Hedin Automotive Autoverhuur in Almere terecht voor het huren van een personenauto of bestelwagen. Graag tot snel!

Hedin Automotive-vestigingen in Almere

Nieuwe of tweedehands auto

Zoek je een nieuwe of tweedehands auto? Bij de auto-dealers van Hedin Automotive in Almere kun je terecht voor allerlei merken, waaronder Mercedes-Benz, smart en Volvo. Hier kun je een nieuwe auto bestellen of kiezen voor een mooie auto uit voorraad. Deze kun je kopen, leasen of financieren. 

Onderhoud, reparatie of APK in Almere

Voor onderhoud, reparatie, APK of een bandenwissel ben je van harte welkom in een van onze werkplaatsen in Almere. Bij ons werken gecertificeerde monteurs en werken wij met originele merk-onderdelen. Bij Hedin Automotive Almere kun je uiteraard terecht met jouw Mercedes-Benz, smart of Volvo, maar kun je ook met ieder ander automerk rekenen op vakkundig onderhoud en reparatie.

Autoverhuur in Almere

Bij Hedin Automotive Autoverhuur in Almere kun je een personenauto, zoals een hatchback, stationwagon of MPV huren. Daarnaast verhuren wij bestelwagens, bakwagens en koelwagens. En wist je dat je zelfs een elektrische scooter kunt huren bij ons in Almere?

Een impressie van de vestigingen van Hedin Automotive in Almere