Dé dealer in Alkmaar en omgeving voor de merken Kia, Land Rover, Jaguar, Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo en RAM

Bij onze dealers in Alkmaar kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een groot aantal mooie automerken. Zo vind je in de voorraad van onze dealers in Alkmaar nieuwe en tweedehands auto's van de merken Kia, Land Rover, Jaguar, Opel, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en RAM. Daarnaast ben je van harte welkom voor merk-erkend onderhoud of reparatie met originele onderdelen, de APK, een bandenwissel en meer.

Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, RAM en Opel-dealer in Alkmaar

Onze dealer in Alkmaar aan de Helderseweg 52 is de plek voor het kopen, leasen of financieren van verschillende mooie merken van Stellantis. Onze dealer heeft een mooie aanbod van zowel nieuwe als tweedehands auto's van Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, RAM en Opel. Wij staan graag voor je klaar voor vrijblijvend advies en helpen je graag bij het vinden van de ideale auto of bedrijfswagen. Daarnaast kun je bij ons in Alkmaar terecht voor vakkundig onderhoud en/of reparatie.

Adresgegevens:
Helderseweg 52
1817BB Alkmaar
Tel: 072 518 80 00

Online alvast onze dealer in Alkmaar zien? Wij geven je graag een impressie in deze video.

Land Rover en Jaguar-dealer in Alkmaar

Aan de Parelweg 5 vind je onze mooie Land Rover en Jaguar-dealer. Een modern en duurzaam pand waar je terecht kunt voor de nieuwste modellen en mooie occasions. We adviseren je graag bij het kopen, leasen of financieren van een Jaguar of een Land Rover. Tot slot is onze dealer in Alkmaar hét punt voor merk-erkend onderhoud voor Jaguar Land Rover. 

Adresgegevens:
Parelweg 5
1812 RS Alkmaar
Tel Jaguar Land Rover: 072 505 01 11

Online alvast onze vestiging zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en moderne werkplaats.

Kia-dealer in Alkmaar

Aan de Parelweg 5 vind je tevens onze Kia-dealer. Een strak uitgeruste showroom met een moderne werkplaats. Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Kia zit je bij onze dealer in Alkmaar goed. Daarnaast ben je van harte welkom in onze werkplaats voor vakkundig onderhoud of reparatie.

Adresgegevens:
Parelweg 5
1812 RS Alkmaar
Tel Kia: 072 518 80 50

Online alvast onze vestiging zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en moderne werkplaats.

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Alkmaar

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met vestigingen door heel Nederland en tal van mooie automerken vind je altijd een uitdaging die bij je past. Denk hierbij aan een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealers in Alkmaar en vind de volgende stap in jouw loopbaan.

Auto huren bij onze dealer in Alkmaar?

Bij onze dealer aan de Helderseweg in Alkmaar kun je ook een auto huren, voor een korte of een lange periode en je rijdt altijd kilometervrij. Huur een kleine stadsauto of een grote SUV of ga voor een compacte bestelbus of verhuiswagen. Je huurt deze auto's bij een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. 

Ontdek meer informatie online of reserveer direct jouw huurauto.

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Alkmaar

Hoeveel dealers heeft Hedin Automotive in Alkmaar?

Hedin Automotive heeft twee adressen in Alkmaar. Onze Kia-dealer en Land Rover en Jaguar-dealer delen het pand aan de Parelweg 5 en bij onze dealer aan de Helderseweg 52 vind je de merken Alfa Romeo, Opel, Fiat, Fiat Professional, Jeep en RAM. 

Kan ik een occasion kopen bij de Hedin Automotive-dealers in Alkmaar?

Jazeker. Wij hebben bij beide dealers in Alkmaar occasions staan. Bekijk hier ons aanbod tweedehands auto's bij onze vestigingen in Alkmaar.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de dealer in Alkmaar?

Je kunt online een werkplaatsafspraak maken of telefonisch contact opnemen met een van onze dealers in Alkmaar.

Hebben de Hedin Automotive-dealers in Alkmaar openstaande vacatures?

Wij hebben geregeld mooi vacatures openstaan bij onze dealers in Alkmaar. Een overzicht vind je hier.