Kom langs voor een gratis systeemcheck

Als officieel merk-dealer onderhouden wij je auto liever dan dat we deze repareren, net als de relatie met onze klanten. Het is belangrijk dat je regelmatig bij ons langskomt voor onderhoud en software updates, zodat wij jouw auto in topconditie kunnen houden.

Heb je een tijdje geen onderhoud laten uitvoeren of ben je niet bij een officiële dealer geweest? Dan kan het zo zijn dat er een achterstand in het elektrische systeem en in de software van je auto is gekomen. Speciaal om die reden introduceren wij de gratis systeemcheck!

Een gratis systeemcheck bij officieel merk-dealer Hedin Automotive

Het is belangrijk dat de systemen up-to-date zijn voor de veiligheid en het draagt bij aan de levensduur en kwaliteit van jouw auto. Als officiële dealer hebben wij speciaal opgeleide monteurs en de juiste apparatuur om jouw auto te controleren op storingen en eventuele updates. Zo weten we direct of er updates of zelfs onderhoud nodig is. Mocht dit nodig zijn dan bespreken we dit uiteraard vooraf en geven we verschillende opties om het nodige uit te voeren. Een aantal zaken kan zelfs gratis worden uitgevoerd!

Maak snel online een afspraak voor jouw gratis systeemcheck en zorg ervoor dat jouw auto weer helemaal up-to-date is!

Veelgestelde vragen over de gratis systeemcheck

Wat is een systeemcheck?

Tijdens deze check controleren wij je auto op eventuele storingen, terugroepacties en de stand van de software. Aan de hand van bepaalde foutcodes zien wij ook gelijk wat er gerepareerd zou moeten worden.

Ik heb een storing in mijn auto. Wat kan ik hieraan doen?

Bij een storing kunnen wij jouw auto uitlezen om te controleren welke foutcodes jouw voertuig heeft. De combinatie van ons goed opgeleide personeel, ons gereedschap én door een speciaal gegenereerd rapport kunnen wij jou adviseren welke vervolgstappen er genomen moeten worden om jouw auto weer storingsvrij de weg op te krijgen!

Wordt mijn software gecontroleerd tijdens onderhoud?

Tijdens het onderhoud wordt je auto altijd gecontroleerd op storingen en de laatste software updates. Dit kan echter alleen bij een officiële merk-dealers. Mocht je jouw auto niet via een officiële merk-dealer hebben gekocht of onderhouden hebben dan kan het voorkomen dat je auto hierin een ‘achterstand’ heeft. Laat je jouw auto onderhouden bij Hedin Automotive dan controleren wij uiteraard de stand van zaken.