Vragen, opmerkingen of ben op zoek naar informatie over RAM bij Hedin Automotive?

Om je snel van dienst te zijn hebben we al een opsomming gemaakt van veelgestelde vragen. Wil je ons liever telefonisch spreken? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Veelgestelde vragen over RAM

Is Hedin Automotive officieel dealer van RAM pick-ups?

Ja, wij zijn merk-erkend RAM-dealer. Bij ons koop, lease of financier je een nieuwe of tweedehands RAM en wij hebben meerdere vestigingen en hebben alle kennis van het merk in huis. In onze werkplaatsen werken we met originele merk-onderdelen.

Waar kan ik de RAM-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze RAM-dealers vind je hier.

Ik zoek een tweedehands RAM pick-up. Verkoopt Hedin Automotive deze?

Ja, zeker. Bekijk hier onze voorraad met RAM pick-up occasions.

Kan ik een RAM 1500 private leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie kun je aanvragen op de modelpagina van jouw favoriete RAM model of bereken direct het leasetarief op een van onze voorraadmodellen.

Kan ik een RAM 1500 zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag meer informatie kun je aanvragen op de modelpagina van jouw favoriete RAM model of bereken direct het leasetarief op een van onze voorraadmodellen.

Ik wil een RAM 1500 pick-up financieren. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag meer informatie kun je aanvragen op de modelpagina van jouw favoriete RAM model of bereken direct het maandbedrag op een van onze voorraadmodellen.

Verkopen jullie RAM 1500 pick-ups uit voorraad?

Ja, wij hebben een aantal RAM pick-ups op voorraad. Dit zijn zowel nieuwe als tweedehands modellen. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn RAM pick up?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde RAM-dealer.

Staat je vraag er niet tussen? Vul het formulier in en laat weten waar we je mee kunnen helpen

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Hedin Automotive - erkend RAM-dealer

Hedin Automotive is in Nederland de enige officiële RAM-dealer en daar zijn we trots op. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen aan jouw ultieme RAM of om jouw huidige pick-up te repareren of onderhouden. Wij voorzien je graag van informatie over het merk RAM en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw RAM te maken heeft.