Peugeot-dealer Hedin Automotive in Steenwijk

Openingstijden Peugeot-dealer Hedin Automotive in Steenwijk

Hedin Automotive is jouw Peugeot-dealer van Steenwijk en omgeving

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands Peugeot personenauto of bedrijfswagen? In Steenwijk helpen onze adviseurs je graag bij het vinden van de wagen die bij je past. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze of kom spontaan langs. 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud aan jouw Peugeot. Onze monteurs zijn merk-gecertificeerd en werken met originele merk-onderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact met ons op. Graag tot snel!

Bij onze Peugeot-vestiging in Steenwijk hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Peugeot op voorraad in Steenwijk

Ben je op zoek naar een nieuwe Peugeot? Of een occasion? Als Peugeot-dealer in Steenwijk hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Peugeot onderhoud en service

Is je Peugeot toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Peugeot-vestiging in Steenwijk. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.