Private lease de Peugeot 508 SW voor een scherpe all-in prijs

Peugeot combineert luxe materialen, hoog comfort, sportiviteit én een vernieuwend en uniek design in de Peugeot 508 SW. De 508 SW biedt de ruimtelijkheid van een stationwagon, maar levert tegelijkertijd de sportiviteit van een coupé. Kies voor private lease van Hedin Automotive en geniet al van de 508 SW vanaf € 704 per maand.

Kies voor ons scherpe private leasetarief en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen met behulp van onze online taxatietool of kom langs voor een taxatie in een van onze vestigingen.

Bereken hieronder jouw vaste private leasetarief voor de Peugeot 508 en vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een proefrit. Liever direct een Peugeot 508 private leasen? Bekijk dan onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 508 SW

MAAK KENNIS MET DE PEUGEOT 508 SW

Peugeot combineert luxe materialen, hoog comfort, sportiviteit én een vernieuwend en uniek design in de Peugeot 508 SW. Zo geven de frameloze portierruiten hem een strak en laag silhouet. De 508 SW biedt de ruimtelijkheid van een stationwagon, maar levert tegelijkertijd de sportiviteit van een coupé. 

Private Lease de Peugeot 508 SW

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 508 SW zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 508 SW nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 508 SW private leasen

Wat is het private leasetarief voor de Peugeot 508 SW?

Bij Hedin Automotive rijd je al een gloednieuwe Peugeot 508 SW voor een vast bedrag vanaf € 704 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Kan ik een Peugeot 508 SW uit voorraad private leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Peugeot 508 SW modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de Peugeot 508 SW?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Peugeot 508 SW. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de 508. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Peugeot 508 SW?

Bij het leasetarief van de Peugeot 508 SW zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!