Kies voor zorgeloos rijden in de Peugeot 508 met private lease

De Peugeot 508 is de topklasse sedan van Peugeot en heeft een laag, dynamisch silhouet met gewelfde lijnen. Hij straalt elegantie uit en zit boordevol technologische innovaties en luxe. Kies voor zorgeloos rijden en private lease de Peugeot 508 al vanaf € 736 per maand!

Ruil jouw huidige auto in en krijg de waarde direct op jouw rekening gestort. Gebruik onze handige online taxatietool en krijg binnen één minuut een indicatieve waarde toegestuurd. De definitieve waarde zal tijdens een taxatie in een van onze vestigingen worden vastgesteld. 

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en bereken direct jouw private leasetarief voor de Peugeot 508. Vraag direct een offerte aan of plan eerst een proefrit bij een vestiging naar keuze. Benieuwd naar onze voorraad? Deze vind je hier.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 508

ONTDEK DE LUXE EN VEELZIJDIGHEID VAN DE PEUGEOT 508

De Peugeot 508 is de topklasse sedan van Peugeot en heeft een laag, dynamisch silhouet met gewelfde lijnen. Hij straalt elegantie uit en zit boordevol technologische innovaties en luxe. Het laag geplaatste sportstuur geven de 508 een sportief tintje, terwijl de zorgvuldig gekozen materialen voor een luxe afwerking zorgen.

Private Lease de Peugeot 508

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 508 zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 508 nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 508 private leasen

Wat kost het private leasen van een Peugeot 508 per maand?

Bij Hedin Automotive rijd je al een gloednieuwe Peugeot 508 voor een vast bedrag vanaf € 736 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Kan ik een Peugeot 508 uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Peugeot 508 modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de Peugeot 508?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Peugeot 508. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de 508. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Peugeot 508?

Bij het leasetarief van de Peugeot 508 zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

 Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!