Officiële verkoopstart voor INEOS in Nederland

2 juni 2023 - Vandaag wordt de INEOS Grenadier afgeleverd aan de eerste particuliere Nederlandse klant. Vanaf nu is deze prestigieuze terreinwagen niet alleen te bewonderen, maar tevens beschikbaar voor proefritten bij Hedin Automotive in Houten.

De INEOS Grenadier is de ultieme terreinwagen, omdat hij is ontworpen om ervoor te zorgen dat geen avontuur te gek is. Dit nieuwe automerk op de Nederlandse markt heeft deze week een eerste verkoopstart gemaakt in Houten in Nederland. De INEOS Grenadier is vanaf nu bij Hedin Automotive te bewonderen en verkrijgbaar vanaf € 56.745,- (exclusief BTW en BPM). Hij is leverbaar in verschillende uitvoeringen en biedt plaats aan twee of vijf personen.

De INEOS Grenadier is een no-nonsense 4x4, zo ook van binnen. Ieder stiksel en elk oppervlak is gebouwd om de klus te klaren. De Grenadier is gemaakt van topmaterialen, verschillende onderdelen van gerenommeerde auto-experts en is uitvoerig getest zodat dat hij te allen tijde blijft presteren. Ontdek alles wat er te weten valt over de prestaties van de Grenadier.

“INEOS is een prachtig merk en de Grenadier een fantastische auto. We zijn blij dit merk toe te voegen aan ons automerken portfolio in Nederland en in België. Een echte krachtpatser die het palet compleet maakt. Vanaf de twee verkooppunten gaan we het merk lanceren en op een goede positie in de markt zetten.” aldus Eddy Haesendonck, CEO Hedin Automotive Benelux

Meer weten over de INEOS Grenadier bij Hedin Automotive?

Online kennismaken met de INEOS Grenadier?