Hedin Automotive B.V. (Hedin Automotive) maakt bekend dat Huub van den Brule, algemeen directeur van de Renault en Nissan dealeractiviteiten van Hedin Automotive, na 41 jaar trouwe dienst de onderneming zal verlaten.


Amsterdam 30 juni

Huub kwam in dienst op 1 juni 1981 bij Renault-dealer Fassbender-Valks in Schijndel. In juli 2002 nam Hedin Automotive de Fassam Groep over in Zuid-Nederland. De belangrijkste activiteiten van deze groep waren onder meer vijf Renault autobedrijven, twee Chrysler-dealerbedrijven, een autoschadeherstelbedrijf, twee benzinestations en onroerend goed. Hierdoor kwam Huub in dienst bij Hedin Automotive.

Sindsdien heeft Huub verschillende management posities bekleed, waaronder de laatste 18 jaar als algemeen directeur van de Renault-dealervestigingen van Hedin Automotive. Hij was tevens lid van de Groepsraad van Hedin Automotive, het operationeel besturingsorgaan van de groep. 

Na precies 40 jaar bereikte Huub op 1 juni 2021 de pensioengerechtigde leeftijd. Ten einde goede opvolging zeker te stellen werkte hij nog een jaar door. Vanaf 1 juli aanstaande worden zijn operationele taken voortgezet door Astrid Karthaus (aftersales) en Bas Bijl (sales). Beiden zijn al geruime tijd aan boord en rapporteren voortaan aan Matthieu Snel, directeur van de divisie Hedin Automotive Automotive B.V. waarin alle dealeractiviteiten van Hedin Automotive zijn ondergebracht. 

De Directie is Huub zeer erkentelijk voor zijn loyaliteit en zijn jarenlange positieve en doortastende bijdrage aan Hedin Automotive.