Hedin Automotive rondt de overname van BMW en MINI-dealer Dubbelsteyn af

4 juli 2024 - Hedin Automotive heeft de overname van Dubbelsteyn B.V. afgerond die op 19 april 2024 werd aangekondigd. De overname heeft betrekking op de dealeractiviteiten van BMW en MINI (sales, aftersales en de onderdelenverkoop).


De transactie omvat Dubbelsteyn Dordrecht en Dubbelsteyn Numansdorp. Hedin Automotive breidt hiermee zijn netwerk en aanbod BMW en MINI verder uit van 5 naar 7 vestigingen in Nederland. Hedin Mobility Group, waar Hedin Automotive onderdeel van is, vertegenwoordigt in Europa nu de merken BMW en MINI op 62 locaties in 5 landen.

BMW en MINI-dealer Dubbelsteyn in Dordrecht en BMW-dealer Dubbelsteyn in Numansdorp bedienen samen de regio’s Dordrecht, Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee, Barendrecht en omstreken. Met de overname van deze 2 vestigingen vergroot Hedin Automotive zijn aandeel in de provincie Zuid-Holland.

Bij Dubbelsteyn werken in totaal 100 mensen die nu allemaal in dienst zijn van Hedin Automotive. In 2023 verkocht Dubbelsteyn meer dan 3.000 auto’s, de omzet bedroeg meer dan € 140 miljoen.