22 april 2024 - Hedin Automotive, een van de grotere dealerbedrijven in Nederland, breidt zijn netwerk uit en opent in april 2024 een Ford-vestiging in Lijnden.

In Lijnden op de Sydneystraat vind je momenteel een Volvo-vestiging van Hedin Automotive. In hetzelfde pand is ernaast een occasion center gehuisvest. In het verleden was dit deel al eens een Ford-dealer maar sinds 2018 zijn de Ford-activiteiten verhuisd naar Amsterdam. Nu heropent Hedin Automotive de vestiging in Lijnden om alle Ford-eigenaren (zowel particulier als zakelijk) in de omgeving Amsterdam-West, Lijnden, Badhoevedorp en Amstelveen nóg beter en sneller te kunnen bedienen met een extra servicepunt.

Jermain van Hecke, vestigingsdirecteur Amsterdam Zuid-Oost, Haarlem, Lijnden en Noordwijk:

“Onze FordStore in Amsterdam zal een grootschalige verbouwing ondergaan en naar verwachting zal deze rond de periode augustus 2025 zijn afgerond. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken en om onze huidige klanten in Amsterdam en aangrenzende woonplaatsen zo goed mogelijk te kunnen bedienen hebben wij ervoor gekozen om de Ford-vestiging in Lijnden erbij te openen.

Naast het voordeel dat wij beter bereikbaar zullen zijn bieden wij onze klanten bij bezoek aan ons filiaal een gratis conditiecheck waarbij wij de auto op 16 vitale punten controleren zodat men met een goed uitgeruste auto op vakantie kan. Verder geven wij de auto bij een werkplaatsbezoek een gratis wasbeurt en vullen wij de ruitenspoeiervloeistof bij en ontvangt men 25% korting op accessoires inclusief montage.

Voor bedrijven in onze regio waarbij hun mobiliteit van groot belang is zijn wij bereid om mee te denken hoé wij hen maximaal kunnen ontzorgen met bijvoorbeeld vervangend vervoer of haal- en brengservice. Onze collega’s in de buitendienst proberen de bedrijven te benaderen om hen hierover te informeren maar ik doe graag de oproep ook aan bedrijven die over (bedrijfs)auto’s beschikken en waarbij het van belang is dat deze in goede technische staat zijn en blijven om rechtstreeks contact met mij op te nemen.

Dagelijks werkt er een gezellig team van collega’s op de vestiging Lijnden, die niet alleen veel ervaring heeft, maar er met name voor onze klanten alles aan wil doen om de beste service te verlenen en bereid is om mee te denken in oplossingen bij technische problemen. Ook op de verkoopafdeling kan men terecht voor de aankoop of vervanging van zowel nieuwe en gebruikte personen- of bedrijfswagens.

Ik nodig dan ook iedereen van harte uit om eens langs te komen voor een kennismaking en een lekkere bak koffie. Je bent van harte welkom!”

Het pand aan de Sydneystraat in Lijnden vertegenwoordigt hiermee na de opening niet alleen Volvo maar ook Ford, ieder met een eigen ingang en adres. De 2 automerken complementeren elkaar en samen verzorgen zij verschillende soorten automobiliteit voor de regio. Je vindt Ford op de Sydneystraat 11 en Volvo op Sydneystraat 9.