Hedin Automotive exclusief dealer voor Ford F-150 in Nederland

31 augustus 2023 – Hedin Automotive is benoemd tot officieel dealer van Ford F-150. Vanaf 1 september is dit unieke model exclusief verkrijgbaar bij de Ford-vestigingen van Hedin Automotive in Amsterdam Zuidoost en in Naaldwijk.

Een auto die in de Verenigde Staten niet uit het straatbeeld weg te denken is, de F-150. Een pick-up, die al ruim 40 jaar geliefd is bij de Amerikanen vanwege zijn kracht, rijplezier en ruimte. Zijn formaat is groot, hoog en hij is uitermate geschikt om het zware werk te doen. Met een enorme trekkracht en handig in het gebruik voor het vervoer van zwaar materiaal.

De Ford F-150 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een brute RAPTOR, de krachtige terreinwagen met de looks van een monster, de compleet uitgeruste XLT, een stoere Lariat 5.0L V8 met Sport Appearance Pack of de Luxe en comfortabele Limited variant met een V6 Power Boost Full Hybrid motor. Waar je ook voor kiest, alle uitvoeringen zijn leverbaar bij Hedin Automotive met 3 jaar volledige fabrieksgarantie.

De Ford F-150 is verkrijgbaar vanaf € 79.900,- (exclusief BTW en BPM) en vanaf 1 september leverbaar in de Ford vestigingen in Amsterdam Zuidoost (Klokkenbergweg 5) en in Naaldwijk (Warmoezenierstraat 21).

“Wij breiden ons portfolio van merken en modellen steeds verder uit en voegen nu de F-150 toe aan de range. De Ford F-150 is een prestigieuze excentriekeling waar wij graag retailer voor willen zijn. Een auto die past bij onze visie om een compleet gamma van mobiliteit aan te kunnen bieden aan onze klanten. We gaan deze fantastische terreinwagen met vertrouwen in de markt zetten.” aldus Eddy Haesendonck, CEO Hedin Automotive Benelux.

Voor meer informatie: www.hedinautomotive.nl/F-150