Aanbod autoverzekeringen bij Hedin Automotive

Wil jij je auto als particulier verzekeren bij Hedin Automotive? Bij ons heb je keuze uit: WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. Al onze verzekeringen worden aangeboden via Bovemij Verzekeringen onder de naam Hedin Automotive Verzekeringen. Wij bieden een allrisk autoverzekering aan met een ruime dekking en deze kan nog verder worden uitgebreid. 

Op deze pagina lees je meer over de verschillende verzekeringen. Heb je vragen of wens je advies? Wij staan graag voor je klaar. Stel je vraag via het contactformulier of kom langs in een van onze vestigingen

WA + Volledig Casco verzekeren

De WA + Volledig Casco is de autoverzekering met de meest volledige dekking. Hierin bieden wij drie varianten aan: Basis, Comfort en Excellent. Je profiteert van verschillende voordelen:

 

Welke verzekering kies jij?

Basis


 • Eén jaar vergoeding van de nieuwwaarde bij nieuwe auto’s en occasions als je auto gestolen is of total loss is gereden.
 • Gratis vervangend vervoer (tot maximaal 5 dagen) tijdens reparaties bij een Hedin Automotive-dealer.
 • € 250 eigen risico bij een reparatie bij een Hedin Automotive-dealer

Comfort


 • Drie jaar vergoeding van de nieuwwaarde bij nieuwe auto’s en occasions als je auto gestolen is of total loss is gereden.
 • Gratis vervangend vervoer (tot maximaal 30 dagen) tijdens reparaties bij een Hedin Automotive-dealer.
 • Geen eigen risico bij een reparatie bij een Hedin Automotive-dealer

Excellent


 • Vijf jaar vergoeding van de nieuwwaarde bij nieuwe auto’s en vijf jaar vergoeding van de aanschafwaarde bij occasions als je auto gestolen is of total loss is gereden.
 • Gratis vervangend vervoer (tot maximaal 30 dagen) tijdens reparatie bij een Hedin Automotive-dealer
 • Geen eigen risico bij een reparatie bij een Hedin Automotive-dealer

Aanvullende verzekeringen van Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive is het mogelijk om je autoverzekering uit te breiden met een Ongevallen inzittendenverzekering of Schadeverzekering voor inzittenden. Zo zijn je passagiers extra verzekerd voor medische hulp en schadeherstel. Ook is je autoverzekering uit te breiden met een rechtsbijstandverzekering. In dat geval kun je bij een ongeval juridische hulp krijgen.

Voordelen van particulier verzekeren bij Hedin Automotive

Het verzekeren van je auto bij Hedin Automotive heeft vele voordelen, namelijk: 

 • Snel en eenvoudig te regelen.
 • Altijd een dekking die bij je past
 • Vakkundig schadeherstel bij je eigen Hedin Automotive-vestiging
 • Schadeherstel met originele onderdelen
 • Wij zeggen je huidige verzekering kosteloos voor je op.

10% korting op je autoverzekering

Ben je op zoek naar een nieuwe auto of heb je er net eentje gekocht? Natuurlijk wil je deze goed verzekeren. Schade of diefstal, daar zit niemand op te wachten, maar het kan iedereen overkomen. Daarom hebben we speciaal voor jou de Hedin Automotive autoverzekering samengesteld. Besluit je een verzekering af te sluiten tussen 1 april en 30 juni dan ontvang je het eerste jaar 10% korting op je premie.

Ben jij benieuwd naar onze aantrekkelijke tarieven en goede voorwaarden? Kom langs bij een Hedin Automotive-vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie en vraag een offerte aan. Je ontvangt direct een cadeau van ons!

Je auto verzekeren bij Hedin Automotive

Wij jij je auto verzekeren bij Hedin Automotive? Regel het eenvoudig online via onze verzekeringscalculator. Vul je gegevens in en kies je verzekeringspakket. Je ziet direct je premie per maand. Profiteer nu van vijf procent korting als je een jaartermijn betaalt.  

Nieuwwaarderegeling

Als je je nieuwe auto bij Hedin Automotive verzekert, kan je profiteren van een nieuwwaarderegeling tot drie jaar. Deze is geldig voor nieuw gekochte auto’s. Het betekent dat je tot vijf jaar* na het kopen van de auto de nieuwwaarde vergoed krijgt. Dit is meer dan de dagwaarde die je normaal krijgt. Ook bij diefstal geldt deze regeling.  

Occasionwaarderegeling

Als je een occasion hebt gekocht, kan je profiteren van de occasionwaarderegeling tot vijf jaar* voor occasions die op het moment van aanschaf niet ouder zijn dan 10 jaar. Deze regeling is vergelijkbaar met de nieuwwaarderegeling. Je krijgt tot drie jaar het bedrag dat je voor je auto hebt betaald uitgekeerd als je auto total loss is gereden. Ook diefstal valt onder deze regeling.

Ouder-kind regeling

Heeft je kind een eigen auto gekocht en wil hij/zij deze bij Hedin Automotive verzekeren? En heeft hij/zij al een tijd in de auto van de vader of moeder gereden? Dan krijgt hij een hogere no-claim korting op basis van het aantal rijbewijsjaren. Dit zijn geen schadevrije jaren. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:  

 • Het kind is tussen de 17 en 27 jaar oud en woont nog bij de ouders.
 • Als het kind op een ander adres woont, geldt deze regeling niet.
 • Woont het kind op kamers? Dan wordt dat gezien als inwonend en geldt de regeling.
 • Kinderen bouwen dezelfde no-claim korting op als hun ouders. Dit is maximaal het aantal rijbewijsjaren van het kind.
 • Als er schade is gereden door het kind, kijken wij of de regeling nog geldt.
 • Verhuist het kind na het afsluiten van de verzekering? Dan neemt hij/zij de regeling gewoon mee.

Veelgestelde vragen over Privé je auto verzekeren bij Hedin Automotive

Hoe kan ik een autoverzekering bij Hedin Automotive afsluiten? 

Dit kan direct als je een auto hebt gekocht bij de dealer. Of bel voor het afsluiten van een zakelijke autoverzekering naar +31 (0) 24 3665 650. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie over verzekeren bij Hedin Automotive? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wij helpen je graag! 

* Bekijk de polisvoorwaarden