Renault Trafic


 

Vanaf € 31.106
€ 25.108

Financial lease **
€ 506

  • Snelle service
  • Maak eenvoudig een afspraak
  • Onderhoud voor alle merken

Renault Trafic L1 H1 T29 GB dCi 110 Start

De middelgrote bedrijfswagen van Renault is comfortabel en veelzijdig. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel, hierdoor bedraagt de laadlengte 4,15 meter. Met een laadvolume van maximaal 8,9 m3 is de Trafic jouw ideale collega.

Advies nodig?

Martin van Beuningen adviseert je graag over de financieringsmogelijkheden van een Renault bedrijfswagen. Uiteraard ben jij van harte welkom in één van onze Renault vestigingen.

06 – 29 00 42 01

Stel een vraag

Neem contact op met Bouwmaat

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Hedin Automotive de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Financiële toetsing: Indien je ervoor kiest om producten te financieren of te leasen, dan kom je overeen dat je gedurende een looptijd maandelijks geld gaat betalen. Er vindt een financiële toetsing plaats om te beoordelen of je deze maandlasten kunt dragen. Om deze financiële toetsing te kunnen doen, zijn gegevens van jou en je bedrijf nodig. Denk daarbij aan een kopie uittreksel Kamer van Koophandel, een kopie van je rijbewijs en recente jaarcijfers van je bedrijf.

De uitkomst van de toetsing kan positief, positief met een financiële zekerheidsstelling (borg of aanbetaling) of negatief zijn. Een financiële zekerheidsstelling kan in je voordeel werken. Doordat je aan het begin van de looptijd eenmalig een hoog bedrag betaalt, betaal je in de maanden die volgen een lager bedrag.

Wij helpen je graag bij het maken van een berekening of met het beantwoorden van andere vragen.

* De prijs voor de All-risk verzekering is een indicatie, de werkelijke prijs is afhankelijk van het aantal gekozen opties en schadevrije jaren. Incl. assurantiebelasting, excl. poliskosten.

** De maandprijs voor financial lease (zakelijke markt) is berekend op basis van 48 maanden/4 jaar met een slottermijn van 20% en vereist voorafgaand aan de looptijd een aanbetaling van de BTW.

* Prijzen voor kopen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de geadviseerde kosten voor het rij klaarmaken.