Renault Kangoo E-Tech electric


 

Vanaf € 30.628
€ 30.628

  • Snelle service
  • Maak eenvoudig een afspraak
  • Onderhoud voor alle merken

Renault Kangoo E-TECH electric L1 Advance 11kW

De kleinste bedrijfswagen van Renault is nu ook beschikbaar als elektrische variant. Met de Kangoo E-TECH ben jij ook in 2025 nog gewoon welkom in de stad. Geniet van jouw nieuwe partner in de stad, met een laadvolume van 3,9m3 is geen enkele uitdaging te gek.

  • 122 pk
  • Laadvolume 3,9m3
  • Laadvermogen 489kg
  • Max. koppel 245

Advies nodig?

Martin van Beuningen adviseert je graag over de financieringsmogelijkheden van een Renault bedrijfswagen. Uiteraard ben jij van harte welkom in één van onze Renault vestigingen.

06 – 29 00 42 01

Stel een vraag

Neem contact op met Bouwmaat

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Hedin Automotive de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Financiële toetsing: Indien je ervoor kiest om producten te financieren of te leasen, dan kom je overeen dat je gedurende een looptijd maandelijks geld gaat betalen. Er vindt een financiële toetsing plaats om te beoordelen of je deze maandlasten kunt dragen. Om deze financiële toetsing te kunnen doen, zijn gegevens van jou en je bedrijf nodig. Denk daarbij aan een kopie uittreksel Kamer van Koophandel, een kopie van je rijbewijs en recente jaarcijfers van je bedrijf.

De uitkomst van de toetsing kan positief, positief met een financiële zekerheidsstelling (borg of aanbetaling) of negatief zijn. Een financiële zekerheidsstelling kan in je voordeel werken. Doordat je aan het begin van de looptijd eenmalig een hoog bedrag betaalt, betaal je in de maanden die volgen een lager bedrag.

Wij helpen je graag bij het maken van een berekening of met het beantwoorden van andere vragen.

* De prijs voor de All-risk verzekering is een indicatie, de werkelijke prijs is afhankelijk van het aantal gekozen opties en schadevrije jaren. Incl. assurantiebelasting, excl. poliskosten.

** De maandprijs voor financial lease (zakelijke markt) is berekend op basis van 48 maanden/4 jaar met een slottermijn van 20% en vereist voorafgaand aan de looptijd een aanbetaling van de BTW.

* Prijzen voor kopen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de geadviseerde kosten voor het rij klaarmaken.