Jouw ideale leaseauto vind je samen met Hedin Automotive

BME vergroot de kwaliteit van de bouw en denkt mee over passende oplossingen om professionals te ondersteunen. Iets waar Hedin Automotive zich volledig in kan vinden. Wij vergroten namelijk graag de kwaliteit van jouw mobiliteit én denken met je mee over de juiste oplossing. Zo levert Hedin Automotive maar liefst vier verschillende automerken aan BME en haar medewerkers en doen wij er alles aan om je maximaal te ontzorgen. 

Wij willen jouw mobiliteitswens waarmaken en daarbij kun je vertrouwen op de volgende zekerheden:

  • Onze expertise staat volledig tot jouw beschikking
  • Wij bieden je een ruime keuze
  • Wij nemen werk uit handen
  • Je krijgt een maatwerkoplossing
  • Je kunt ons altijd bereiken en je kunt altijd op ons rekenen
  • Je vindt ons altijd in de buurt

Neem contact op met één van onze merkspecialisten en vind snel en gemakkelijk jouw droomauto bij Hedin Automotive. Stel de auto helemaal naar jouw wens samen en rijd binnen de kortste keren in een gloednieuwe Ford, Mercedes-Benz, Opel of Volvo. 

Bij Hedin Automotive bestel je eenvoudig jouw nieuwe leaseauto

Stap 1.

Je hebt een mail ontvangen van jouw wagenparkbeheerder t.a.v. het bestelproces en onze website. Welkom bij Hedin Automotive!

Neem contact op met één van onze merkspecialisten en wij helpen je graag verder.

Stap 2.

Wij zorgen er samen met de leasemaatschappij voor dat jouw nieuwe auto wordt besteld en nemen dit volledig voor je uit handen.

Stap 3.

Wachten duurt altijd lang, uiteraard houden we je zo goed mogelijk op de hoogte over de levertijd.

Stap 4.

Jouw auto is rijklaar: tijd voor een feestje! Kies een datum en locatie voor aflevering. Rijd je nu al in een leaseauto? Dan lever je deze in bij aflevering van je nieuwe auto.

Onze merkspecialisten

Neem contact op met Hedin Automotive

Heb je een vraag of interesse in een bepaalde auto? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Onze partners en merken