Voorbeelden van onze bedrijfswageninrichtingen

Het vormgeven van de ideale inrichting van bezorgauto’s voor PLUS Supermarkten

Door de samenwerking met Hedin Automotive maakt PLUS Supermarkten het voor hun franchisenemers mogelijk om samen met één aanspreekpunt de ideale bedrijfswagen samen te stellen voor het bezorgvervoer van de winkel naar de klant.

Hedin Automotive levert in dit geval een totaalpakket, waarbij de franchisenemer uit een selectie bedrijfswagens kan kiezen en deze kan kopen óf kan leasen. De inrichting is geoptimaliseerd en afgestemd op de werkzaamheden van de bezorger. Zo worden de wagens ingericht met railingen waarin kratten veilig kunnen worden opgeborgen en vastgezet. Daarnaast wordt er een koelsysteem aangebracht, waardoor de boodschappen urenlang vers blijven.

Hedin Automotive levert aan PLUS Supermarkten:

 • De bedrijfswagen
  Bijvoorbeeld een gesloten bestelwagen of bakwagen.
 • De bestickering van de bus
  Een PLUS Supermarkten design, maar wel met de naam van de franchisenemer.
 • Inrichting
  Veilig en efficiënt. Er kan rechtop gestaan kan worden.
 • Koelpakket
  Verse boodschappen zijn essentieel.
 • Veiligheidssystemen
  De veiligheid van de bestuurder en zijn omgeving staat voorop.
 • Hygiënepakket
  De boodschappen dienen ten allen tijde hygiënisch vervoerd te worden.

De kosten van de geplaatste inrichtingen verschillen per gekozen voertuig. 

Een compleet ingerichte bus met één doel: het redden van dierenlevens

Hedin Automotive heeft voor Dierenambulance Gooi & Vechtstreek een nieuwe Mercedes-Benz Spinter mogen leveren, bestickeren én inrichten. Een mooie klus waarbij er goed gekeken is naar de verschillende werkzaamheden en welke spullen hiervoor nodig zijn. Samen zijn we tot een efficiënte inrichting gekomen om (gewonde) dieren te kunnen behandelen en vervoeren en om spullen op te bergen waarbij alles gemakkelijk bereikbaar is – zeker in situaties van nood.

Bij het ontwerpen is er veel aandacht besteed aan het besparen van kosten. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een rubberen mat in plaats van een coatingvloer en is er besloten om geen watertank met spoelbak en kraan te installeren, maar te kiezen voor een oplossing met jerrycans. Daarnaast heeft de Dierenambulance ook zelf spullen aangeleverd die gemonteerd zijn, waardoor de kosten van deze spullen bespaard bleven.

Hedin Automotive levert aan de Dierenambulance:

 • De bedrijfswagen
  Een gloednieuwe Mercedes-Benz Sprinter.
 • De bestickering van de bus
  Volledig in de huisstijl van de Dierenambulance met logo's en telefoonnummer.
 • Flexmo inrichting
  Een op maat inrichting met handige opbergmogelijkheden, een maatwerk tussenwand met schuifraam, een bench en een couveuse voor (jonge) dieren.
 • Signalering
  De bus is voorzien van daksets met lampen om weggebruikers te alarmeren bij haast.
 • Ventilatie
  Wij hebben gezorgd voor voldoende zuurstoftoevoer en een gematigde temperatuur.
 • Verlichting
  Binnenverlichting in zowel wit en blauw voor goed zicht bij het behandelen van dieren.
 • Hygiënepakket
  Dankzij het hygiënepakket kunnen medewerkers de handen goed desinfecteren. Dit is uiterst belangrijk bij het behandelen en vervoeren van gewonde dieren.

Deze op maat gemaakte oplossing voor de Dierenambulance heeft ongeveer € 12.000 gekost, exclusief de Mercedes-Benz Sprinter.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden. 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?