Switch to Electric: krijg tot € 12.000 korting

Overweeg je elektrisch rijden en lijkt een stijlvolle elektrische Peugeot e-208, een comfortabele Citroën ë-C4, of een sportieve Opel Corsa-e je wel wat? Dan is het moment. Je krijgt nu tijdelijk tot maar liefst € 12.000 korting bij aanschaf van een gloednieuwe elektrische auto.

Maak de overstap naar elektrisch rijden

Ben je klaar voor de toekomst van autorijden? Goed nieuws voor iedereen die overweegt om over te stappen. Naast onze Switch to Electric korting heeft de overheid namelijk besloten om het rijden in een elektrische auto nog voordeliger te maken met een gulle korting op de motorrijtuigenbelasting, ook na 2025! 

Bekijk hieronder al onze actiemodellen met korting en vind de auto die bij je past. Vraag vrijblijvend een proefrit aan en ervaar zelf elektrisch rijden of stel je vragen aan één van onze verkoopadviseurs. Graag tot snel!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Switch to Electric voorraad

Kies hieronder het model dat bij je past en profiteer direct van korting. De actie is geldig zolang onze voorraad strekt, dus vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan voor een model naar keuze en maak de switch! 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Voor een volledige taxatie nodigen we je graag uit bij één van onze vestigingen.
Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Switch to Electric actie bij Hedin Automotive

Welke elektrische modellen met korting zijn beschikbaar bij Hedin Automotive?

Op deze pagina vind je alle modellen met korting. We hebben diverse modellen beschikbaar zoals de Peugeot e-208, Opel Mokka, Citroën ë-C4, en Opel Corsa-e. Deze zijn direct uit onze voorraad leverbaar.

Kan ik mijn huidige auto inruilen voor een elektrische auto bij Hedin Automotive?

Jazeker! Vraag online een indicatieve inruilwaarde op of bezoek één van onze vestigingen voor een vrijblijvende taxatie. 

Hoe kan ik een proefrit plannen bij Hedin Automotive?

Bekijk online onze voorraad en vraag vrijblijvend een proefrit aan in een model naar keuze of bezoek de vestiging waar de auto staat. Onze verkoopadviseurs regelen graag een proefrit voor je en beantwoorden al je vragen over de auto of elektrisch rijden in het algemeen.