Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive-dealer in Nijkerk

Hedin Automotive Nijkerk Mercedes-Benz-dealer, bedrijfswageninrichting en schadeherstel

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz in de omgeving van Nijkerk? Wij staan bij onze dealer in Nijkerk graag voor je klaar voor advies of hulp bij het samenstellen of uitzoeken van jouw Mercedes. 
Daarnaast ben je bij onze garage in Nijkerk aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud met originele merkonderdelen, reparatie, een APK, een bandenwissel en meer. 

Kom langs voor een proefrit of maak een afspraak in onze Mercedes-Benz-garage via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze dealer in Nijkerk hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

De automerken van onze dealer in Nijkerk

Bedrijfswageninrichting en schadeherstel in Nijkerk

Vlak naast onze dealer in Nijkerk vind je aan de Ambachtsstraat 23 onze locatie voor bedrijfswageninrichting en schadeherstel. Hier kun je terecht met jouw bedrijfswagen voor een complete inbouw, een opbouw aan het exterieur en tal van accessoires voor het compleet maken van jouw werkplek op wielen. Ontdek bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive online of kom langs.

Heb je schade gereden? Geen punt. Bij onze garage in Nijkerk kunnen wij ieder soort schade verhelpen en jouw auto terug in nieuwstraat brengen. Hedin Automotive is merk-erkend dealer en gecertificeerd schadeherstelbedrijf voor maar liefst 25 automerken. Lees er online meer over op onze website.

Bekijk onze Mercedes-dealer in Nijkerk online

Bekijk onze video en krijg een goede impressie van onze dealer in Nijkerk. We laten je de showroom en werkplaats zien en je krijgt een eerste indruk van ons enthousiaste team. Graag tot snel bij onze dealer in Nijkerk!

Meer werkplezier. Kies een vacature bij onze dealer in Nijkerk

Op zoek naar een leuke baan? Met meer dan 20 verschillende automerken en een netwerk van meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd mooie vacatures openstaan. Dit geldt ook voor onze dealer in Nijkerk. Of je nu interesse hebt in een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager, bij ons vind je veel verschillende mogelijkheden. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures in Nijkerk en vind de baan die bij je past!

Veelgestelde vragen over Hedin Automotive-dealer Nijkerk

Wat is het adres van de Hedin Automotive Mercedes-benz-dealer in Nijkerk?

Het adres van Hedin Automotive-dealer Mercedes Nijkerk is Ambachtsstraat 21.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie voor mijn Mercedes-Benz in de garage Nijkerk?

Dit kan online via onze werkplaatsplanner of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Nijkerk via: 033-247 39 00.

Ik zoek een tweedehands Mercedes-Benz. Verkopen jullie occasions in Nijkerk?

Jazeker. Bekijk hier ons actuele aanbod occasions bij onze dealer in Nijkerk.

Kan ik een Mercedes-Benz leasen of financieren bij jullie dealer in Nijkerk?

Ja, dat kan. Je kunt bij ons in Nijkerk een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz kopen, leasen of financieren. Kom naar de vestiging voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Is de dealer in Nijkerk officieel Mercedes-Benz dealer?

Ja, wij zijn officieel Mercedes-Benz dealer en werken in onze werkplaats met originele merkonderdelen.