MINI-servicepunt Hedin Automotive in Roosendaal (voorheen Renova)

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden MINI-servicepunt Hedin Automotive in Roosendaal

Hét MINI-servicepunt van Roosendaal en omstreken

Is jouw MINI toe aan onderhoud, reparatie, een bandenwissel of de APK? Bij ons MINI-servicepunt in Roosendaal kun je terecht voor vakkundig onderhoud met originele materialen en onderdelen.
Plan online een afspraak in en kom langs. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van de beste MINI-service.

Bij ons MINI-servicepunt in Roosendaal hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Nieuwe naam en nieuwe site voor Renova MINI Roosendaal. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde MINI-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw MINI-dealer vinden op hedinautomotive.nl/mini. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes en Tilburg en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Bij Hedin Automotive hebben we doorlopend mooie vacatures openstaan. Met meer dan 25 automerken en meer dan 60 vestigingen is er altijd een functie die bij je past. Vacatures van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek online alle vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière!