Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden MINI-servicepunt Hedin Automotive in Waalwijk

Hét MINI-servicepunt van omgeving Waalwijk

Op zoek naar een onderhoudspunt voor jouw MINI? Ons MINI-servicepunt aan de Van Andelstraat 9 in Waalwijk helpt je graag bij MINI onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Plan online een afspraak in en kom langs!

Bij ons MINI-servicepunt in Waalwijk hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Nieuwe naam en nieuwe site voor Renova MINI Tilburg. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde MINI-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw MINI-dealer vinden op hedinautomotive.nl/mini. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes en Tilburg en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Bij Hedin Automotive hebben we doorlopend mooie vacatures openstaan. Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen is er altijd een functie die bij je past. Vacatures van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek online alle vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière!