Kopen vanaf

€ 45.990

Private lease

€ 759

Business lease

€ 699

Bijtellingspercentage

22%

De nieuwe MINI Countryman kopen, leasen of financieren bij Hedin Automotive

De MINI Countryman heeft een nieuw, verfrissend design gekregen en we hebben er lang op gewacht: de vernieuwde MINI Countryman is nu ook volledig elektrisch leverbaar. De nieuwe Countryman is een stap richting een duurzame toekomst, zonder af te doen aan de iconische MINI-stijl en de opwindende rijervaring waar het merk bekend om staat.

De MINI Countryman kopen, leasen of financieren? Bezoek één van onze vestigingen voor meer informatie of vraag een proefrit aan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

MINI Countryman uitvoeringen

De elektrische MINI Countryman

De MINI Countryman is voor het eerst ook volledig elektrisch te bestellen. De elektrische MINI Countryman is leverbaar met 2 verschillende aandrijvingen. Namelijk de voorwiel aangedreven MINI Countryman E en de vierwiel aangedreven MINI Countryman SE. De maximale actieradius bedraagt 452 km (WLTP) en opladen kan bij een snel laadstation tot 130 kW.

Op de hoogte blijven van de elektrische MINI Countryman? Laat je gegevens achter of breng een bezoek aan één van onze vestigingen voor meer informatie.

Bekijk alle highlights van de MINI Countryman

In onze review video nemen we je mee langs alle highlights van het exterieur, interieur en systemen van de MINI Countryman. Heb je vragen of wil je graag advies over het kopen, leasen of financieren van de Countryman? We helpen je graag verder in één van onze vestigingen.

Een modern en luxe interieur in de MINI Countryman

Het interieur van de MINI Countryman heeft nu nóg meer ruimte, comfort en veiligheid te bieden. De MINI Countryman heeft niet langer een instrumentarium, maar alle informatie is nu terug te vinden op een High-resolution OLED display, die zowel als cockpit als infotainmentscherm fungeert. Met de toevoeging van de nieuwe MINI Experience Modes en geavanceerde rijassistentiesystemen, waaronder spraakgestuurde MINI Intelligent Personal Assistant, worden ritten in de nieuwe Countryman niet alleen comfortabeler, maar ook nóg leuker gemaakt.

Benieuwd naar het interieur van de Countryman? Laat je gegevens achter om straks als eerste een proefrit te kunnen maken.

Een compleet nieuwe uitstraling van het MINI Countryman exterieur

De MINI Countryman is een stukje groter geworden dan zijn voorganger en heeft een modern exterieurdesign met grote oppervlakken. Het ontwerp varieert afhankelijk van de gekozen uitrusting en draagt zo bij aan het differentiëren van de verschillende uitrustingsniveaus. Tot slot is de nieuwe Countryman de meest aerodynamische MINI ooit gebouwd. Dit zorgt ervoor dat hij een uitstekende radius heeft, of je nu kiest voor een benzine- of elektromotor.

Hedin Automotive is jouw MINI-dealer

Met in totaal drie vestigingen is Hedin Automotive dé MINI-dealer van Zuid-Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!