MINI John Cooper Works

De overtreffende trap van MINI.

Kopen vanaf

€ 53.890

Private lease

€ 1.069

Business lease

€ 1.007

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de MINI John Cooper Works modellen bij Hedin Automotive 

Vol met opwindende features, belichaamt elk John Cooper Works-model de essentie van motorsport. Direct en intens, het vermogen vertaalt elke impuls in een actie. Bij het naderen van elke bocht, zinderen de straten met de hartslag van het leven – tot aan de laatste meters naar huis.

De MINI John Cooper Works modellen

Highlights MINI John Cooper Works interieur

MINI - JCW - page image - 8

Sportstoelen

Onze John Cooper Works-modellen combineren premium comfort, functionaliteit en esthetiek in een opvallend interieur. Alle John Cooper Works sportstoelen zijn voorzien van een geïntegreerde hoofdsteun, verbeterde zijwaartse steun en een combinatie van soorten bekleding. Stel ze in op jouw lichaam en ervaar ultiem comfort terwijl je geniet van de sportieve prestaties van je MINI.

MINI John Cooper Works (2)

Head-up display

Dankzij het speciale head-up display hoef je je ogen niet van de weg te halen en heb je maximale focus op je rit. Alle informatie die je nodig hebt bevindt zich recht voor je – snelheid, toerental, actuele versnelling en het beste moment om op of terug te schakelen.

MINI - JCW - page image - 10

Sportstuurwiel

Het John Cooper Works sportstuur is gemaakt van hoogwaardig leer met rode accentstiksels en is perfect voor jouw meest gebruikte functies. Speciaal gevormde duimsteunen geven je de perfecte grip, zodat je bochten kunt nemen als een pro. Het is precies wat je nodig hebt om je vermogen binnen handbereik te hebben en te bewegen op de weg.

MINI - JCW - page image - 5

Connectiviteit

Ontdek de kracht van technologie en geniet van een wereld aan informatie en het hoogste niveau aan entertainment. Het nieuwe systeem is ondergebracht in een mooi, gebruiksvriendelijk 8,8-inch touchscreen en bevat een breed scala aan diensten en apps, voor navigatie, bellen en muziek.

Kenmerken van MINI JCW exterieur

Aan het exterieur van de MINI JCW modellen is gelijk te zien dat je te maken hebt met de snelste MINI modellen. Diverse luchtinlaten, de JCW Side Scuttles en de JCW uitlaatsierstukken zijn dan ook zeker niet te missen. John Cooper Works staat voor extreem rijden op het hoogte niveau van precisie. Daarom zijn de 18″ inch JCW lichtmetalen wielen met vaste remklauwen ontwikkeld. Ze bieden je het juiste remvermogen voor strak bochtenwerk en snelle snelheidswisselingen.

MINI Countryman John Cooper Works

Voor de ultieme rijervaring

Ontdek de kracht van 306 pk, verpakt in een vernieuwd design dat meer dan vijf decennia aan autosportgeschiedenis belichaamt. Met zijn 2,0 liter viercilinder turbomotor levert de MINI Countryman John Cooper Works indrukwekkende prestaties. Rijden is moeiteloos dankzij de geavanceerde digitale reisgenoot op het centrale OLED-display. Navigatie, intelligente parkeerassistentie en realtime verkeersinformatie, zijn slechts in enkele tikken op het scherm van jou verwijderd.

Het exterieur design van de MINI Countryman John Cooper Works is een mix van robuustheid en avontuur. Zijn gespierde vormen en atletische houding trekken de aandacht. Met zijn high-performance motor en intelligente ALL4 vierwielaandrijving diedt de Countryman een ongeëvenaarde combinatie van kracht, snelheid en wendbaarheid.

Stap in en ontdek de nieuwe wereld van de MINI Countryman JCW – waar elke rit een avontuur is. Leverbaar vanaf € 61.070.

Hedin Automotive is jouw MINI-dealer

Met in totaal drie vestigingen is Hedin Automotive dé MINI-dealer van Zuid-Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

INTERESSE? LAAT WETEN WAAR WE JE BIJ KUNNEN HELPEN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?