MINI-dealer Hedin Automotive in Tilburg (voorheen Renova)

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden MINI-dealer Hedin Automotive in Tilburg

Dé MINI-dealer van Tilburg en omstreken

Op zoek naar een nieuwe MINI of occasion? Onze MINI-dealer aan de Driehuizendijk 1 heeft de nieuwste modellen in de showroom staan en een ruime voorraad met nieuwe en tweedehands MINI's. Wij helpen je graag bij het vinden van de MINI die bij je past. 
Uiteraard kun je bij onze dealer in Tilburg ook terecht voor MINI onderhoud, reparatie, APK, bandenwissels en meer. Plan online een afspraak in en kom langs!

 Bij onze MINI-dealer in Tilburg hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Renova MINI Tilburg. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde MINI-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw MINI-dealer vinden op hedinautomotive.nl/mini. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes en Tilburg en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Bij Hedin Automotive hebben we doorlopend mooie vacatures openstaan. Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen is er altijd een functie die bij je past. Vacatures van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek online alle vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière! 

MINI op voorraad in Tilburg

Bij onze MINI-dealer in Tilburg hebben we een ruime voorraad MINI's. In ons aanbod vind je nieuwe modellen en occasions, met verschillende bouwjaren, kilometerstanden en opties. Wij helpen je graag bij het vinden van een MINI die perfect aansluit op jouw wensen. Ontdek de voorraad online of breng een bezoek aan onze MINI-dealer in Tilburg.

MINI onderhoud en service in Tilburg

Op zoek naar een garage voor MINI onderhoud en reparatie? Onze MINI-dealer in Tilburg is merk erkend. Wij hebben de juiste kennis en materialen in huis om jouw MINI in topconditie te houden. Plan online een afspraak en kom langs voor een onderhoudsbeurt, reparatie, de APK, een bandenwissel of één van onze andere werkzaamheden.