MINI zakelijke lease

Zorgeloos de weg op met zakelijke lease van Hedin Automotive.

Rijd een nieuwe MINI voor een vast bedrag per maand met MINI zakelijke lease

Zorgeloos zakelijk rijden, voor een vast maandbedrag, in een nieuwe MINI? Wij bieden de oplossing: MINI Operational lease.

Stel jouw MINI samen aan de hand van de calculator door het gewenste aantal kilometers te selecteren en een looptijd. Personaliseer deze door de pakketten voor in- en exterieur. Voor je het weet maak jij je eerste zakelijke kilometers in de mini van jou dromen! En dat voor een vast maandbedrag. Het enige dat je nog moet doen is tanken, tenzij je ook gebruik maakt van onze tankpas.

Snel rijden? Kies dan voor het zakelijk leasen van een MINI occasion

Wil je snel rijden in je nieuwe auto? Kies dan voor het zakelijk leasen van een MINI occasion. Dit zijn jonge auto's met weinig kilometers. Bekijk ons aanbod en bereken online jouw maandbedrag. Is je interesse gewekt? Kom dan langs voor een proefrit.

MINI Flex Lease

Als je kiest voor het leasen van een MINI bij Hedin Automotive, kies je voor ultieme flexibiliteit. Gedurende je leaseperiode kunnen zich situaties voordoen waarin je graag het leasecontract wilt beëindigen of van auto wilt wisselen. Bij Hedin Automotive MINI kun je  daarom de flexibiliteit kiezen die bij jou past. Naast standaard bescherming en gemakken bieden we nog meer flexibiliteitsmogelijkheden aan.