MINI-dealer Hedin Automotive in Breda (voorheen Renova)

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden MINI-dealer Hedin Automotive in Breda

Dé MINI-dealer van Breda en omstreken

Aan de Huifakkerstraat 1in Breda vind je onze MIN-dealer. Hier kun je terecht voor alles wat met MINI te maken heeft. Zo helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands MINI en onderhouden we jouw auto in onze werkplaats. Wij zijn erkend MINI-dealer en werken met originele materialen en onderdelen. Maak online jouw werkplaatsafspraak in Breda.

Bij onze MINI-dealer in Breda hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Nieuwe naam en nieuwe site voor Renova MINI Breda. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde MINI-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw MINI-dealer vinden op hedinautomotive.nl/mini. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes en Tilburg en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld aan de slag als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager. Onze medewerkers worden met elkaar verbonden door een autohart of een passie om met auto's te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek alle vacatures online en vind jouw volgende stap bij onze MINI-dealer in Breda, of in één van onze vele andere vestigingen.

MINI op voorraad in Breda

Ben je op zoek naar een mooie MINI? Onze dealer in Breda heeft een ruime voorraad nieuwe en tweedehands MINI's voor je klaarstaan. We hebben verschillende modellen, bouwjaren, kleuren en kilometerstanden in ons aanbod. Ontdek de voorraad MINI online en plan direct vrijblijvend een proefrit.

MINI onderhoud en service in Breda

Heeft jouw MINI een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Onze dealer in Breda is erkend MINI-dealer, wat betekent dat wij de juiste kennis en materialen in huis hebben om jouw MINI in topconditie te houden. Plan een afspraak en kom langs voor een onderhoudsbeurt, de APK, een bandenwissel en meer.